گزارش
11650
بازگشت استراتژیک نایب رئیس!
حمید سوریان بعد از مدها بالاخره آفتابی شد این بار در معیت تیم ملی کشتی فرنگی در المپیک پاریس!
یکی دو هفته ای هست که در گزارش های تصویری و خبرهای منتشر شده از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی و در آستانه المپیک پاریس، یک نام و چهره متفاوت دیده می شود. نایب رئیس قهر کرده فدراسیون کشتی برگشته و بدون هیچ توضیحی، در اردوی شاگردان حسن رنگرز با لباس گرم حاضر شده است. بازگشتی بی سر و صدا و البته به موقع....
سوریان که قرار بود برنگردد و عطای کار با دبیر را به لقایش بخشیده بود حالا نه تنها در اردوی تیم ، بلکه به همراه تیم ملی کشتی فرنگی رهسپار پاریس شده و نامش به عنوان نایب رئیس تیم ملی کشتی فرنگی در لیست اعلام شده از سوی کمیته ملی المپیک هم به چشم می خورد. در این مدت حتی ژنرال هفت مداله کشتی مقابل دوربین رسانه ها حاضر شده و اظهارنظرهای قابل توجهی در ارتباط با تیم ملی کشتی فرنگی داشته است.
واکنش ها به بازگشت بی سر و صدای سوریان
۱- اهالی کشتی اما به محض مشاهده مجدد سوریان در کنار دبیر و در منصب نایب رئیسی کشتی واکنش های متفاوتی داشته اند. عده ای این بازگشت را حاصل پا در میانی برخی مدیران ورزشی و کهنه سواران کشتی می دانند که رابطه شکراب دبیر و سوریان را احیا کرده و در این مقطع حساس المپیکی برای کشتی از آن به عنوان تقویت جبهه کشتی ایران در المپیک یاد کرده اند که می تواند به تیم ملی کشتی فرنگی کمک کند.
۲- برخی اما تغییر و تحولات بدنه دولت را دلیل حضور سوریان می دانند و او را کاتالیزوری برای بهبود روابط کشتی با کابینه جدید قلمداد کرده اند که می تواند در مناسبات بعدی مجموعه وزارت ورزش و کشتی تاکتیک های جدیدی را دنبال کند . استفاده از ظرفیت های سوریان در روزهای آتی کشتی و چرخش معادلات به سمت جبهه خودی و یا حتی احتمال حضور سوریان در مناسب آتی دولت چهاردهم همه و همه اما و اگر هایی است که در قیاس با اهمیت المپیک و حضور سوریان در کنار کشتی ضروری تر به نظر می رسد.
۳- در این میان اما انتقادهایی هم از این بازگشت سوریان مطرح شده و عده ای گمنام در فضای مجازی در حال تلاش برای سیاهنمایی این بازگشت هستند. منتقدان حضور سوریان بر این باورند که بازگشت سوریان به بهانه تزریق امید و انگیزه به کشتی فرنگی ما دلیل قانع کننده ای نیست و معتقدند این فقط سوریان نیست که می توانست نقش مثبتی در ایجاد انگیزه در بین تیم ملی کشتی ایران داشته باشد. این گروه و این قسم اعتراضات اما جایگزینی برای سوریان معرفی نکرده اند و نگفته اند که چه کسی در کشتی ایران ظرفیت های برابری با سوریان و پتانسیل او برای تزریق روحیه در کشتی ایران دارد. این افراد گزینه ای روی میز ندارند که هم قد و قواره سوریان در دنیای کشتی مطرح و با نفوذ باشد که حضورش کنار تشک بتواند تن و بدن حریفان و داور و اعضای هیات اجرایی اتحاد جهانی کشتی را بلرزاند.
۴- مسلما علیرضا دبیر که برای نتیجه گرفتن کشتی در بهترین جای تاریخ المپیک برای ایران ( غیبت روسها در پاریس) همه تلاشش را به کار بسته بازگشت سوریان و قرار دادن او در کنار حسن رنگرز رقیب سابقش و سرمربی تیم ملی را بیش از آنکه مخرب و شک برانگیز قلمداد کند به جنبه های مثبت آن اندیشیده و پر واضح است که رنگرز هم از اقبالی که بازگشت سوریان و مشورت فنی و دلسوزی او خواهد داشت استقبال کرده است که در غیر این صورت دبیر مردی نیست که بخواهد با ریسک های اینچنینی در حساس ترین شرایط ممکن ، تیم متبوعش را دستخوش حوادث نانوشته نماید.
۵- بازگشت سوریان برای کشتی صرف نظر از دلیل و شرایط زمانی انتخاب شده، برای کشتی فرنگی در المپیک یک پشتوانه بزرگ و استثنایی به شمار می رود. اینکه اعضای جوان تیم ملی کشتی فرنگی ببینند ستاره ۷ طلایی کشتی در تکاپوی موفقیت آنهاست موهبتی است که نصیب هر تیمی در المپیک نمی شود و به نظر می رسد علیرضا دبیر با این اقدام توانسته آخرین تیر های ترکش خود برای نیل به موفقیت تاریخی در کشتی را هم به هدف بنشاند.
انتهای پیام/