فوتبال ایران
16607
تراکنشهای میلیاردی فدراسیون نباید مجازی بررسی شود
مدیر عامل سابق باشگاه استقلال گفت: بحث صورتهای مالی فدراسیون فوتبال که گردش میلیاردی دارد موضوعی نیست که در جلسات مجازی بررسی گردد؛ مسائل مالی به گزارش حسابرس نیاز دارد و باید در مجمع قرائت و برای سایر اعضا نقاط روشن و مبهم آن را توضیح داد.
به گزارش ایران ورزشی و به نقل از فارس، هفته گذشته مجمع عمومی فدراسیون فوتبال به صورت آنلاین برگزار و اعضای مجمع صورتهای مالی را تایید کردند. در این جلسه همچنین اعضا ،کمیته انتخابات و استیناف انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال را انتخاب کردند.بعد از برگزاری مجمع بسیاری از کارشناسان و اصحاب رسانه نسبت به نحوه برگزاری جلسه اعتراض کردند که چرا تصمیمات به این مهمی به خصوص صورتهای مالی باید به صورت آنلاین مورد بررسی قرار گیرد که در پاسخ به این موضوع مدیران فدراسیون اعلام کردند جلسات فیفا هم آنلاین برگزار میشود.
در همین رابطه واعظ آشتیانی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی فارس درباره برگزاری این مجمع صحبت هایی به شرح زیر انجام داد.مجمع آنلاین غیر قانونی نیست اما برای اعضای مجمع باید تاسف خورد که پذیرفتند در این مجمع حضور پیدا کنند و این شجاعت و عقلانیت وجود نداشت که تصمیم گیری در چنین موضاعات مهمی را نمی توان به صورت آنلاین گرفت. اعضا می توانستند به این موضوع معترض باشند و در جلسه حاضر نشوند.*خطر مهندسی انتخابات فدراسیون فوتبال وجود داردبحث صورتهای مالی فدراسیون فوتبال که گردش میلیاردی دارد موضوعی نیست که بشود آنلاین آن را در صحفات مجازی مطرح و بررسی کرد. مسائل مالی در ابتدا گزارش و بررسی حسابرس را نیاز دارد و حسابرس باید در مجمع حسابرسی را قرائت و برای سایر اعضا نقاط روشن و مبهم را توضیح دهد. مگر می شود صورتهای مالی یک فدراسیون با تراکنش میلیاردی به صورت مجازی بررسی شود؟ حال اگر در این اسناد نقاط تاریک و مبهمی وجود داشته باشد اعضا چگونه باید آن را بررسی کنند؟صورتهای مالی با رای شکننده ای تایید شد و این نشان داد که این مجمع مهندسی شده بود و این خطر برای انتخابات ریاست فدراسیون در اسفند ماه هم وجود دارد.
انتخابات دموکراتیک یعنی اینکه همه افراد با رزومه قابل دفاع به مجمع معرفی شوند
متاسفانه در معرفی افراد انتخاب شده ۲ کمیته انتخابات و استیناف می بینیم که فدراسیون تعداد اعضای کمیته انتخابات را مشخص کردند.این موضوع خلاف بین است خلاف بین از این نظر است که اعضای مجمع باید اعتراض کنند که چرا فدراسیون تعداد مشخص نفرات در اساسنامه معرفی کرده است. فدراسیون باید حداقل 20 نفر را به اعضای مجمع با رزومه مشخص معرفی می کردند تا این اعضا تصمیم انتخاب داشته باشند نه اینکه تعداد مشخص کنند و بگویند حالا اعضای مجمع رای دهند. سوالی که مطرح است آیا این حرکت نشان دهنده دیکتاتوری و مهندسی شدن انتخابات نیست؟ یک مثال معروفی ما ایرانی ها داریم که می گویند آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته یعنی دوست داری رای بده دوستم نداری مهم نیست.
افراد معدودی در مجمع از خود اختیار دارند!
این مجمع نشان داد که مهندسی شده و ابهاماتی زیادی داشته است. این مجمع از خودش اختیار نداشت و متاسفانه افرادی که از خود اختیار دارند در مجمع در اقلیت هستند.امروزه در دنیا پرچم و فدراسیون یک کشور را در دستان باند و یا یک گروه طایفه و جریان خاص نمی سپارند بارها این موضوع را مطرح کردم. حتی کشورهایی که حرفی برای گفتن در ورزش دارند آنها انتخابات خود را به صورت ماهوی و منصفانه انجام می دهند یعنی افرادی را که کار آمدی دارند و سابقه خوبی از نظر کار عملکردی داشتند را انتخاب می کنند. به صورتی انتخابات خود را برگزار می کنند که فیفا هیچ اعتراضی نمی کند چرا اینکه در این کشورها هم مافیا، باند وجود دارد و هم قبلیه، گروه و باند اما سازماندهی منصفانه می کنند و آن کسی را انتخاب می کنند که کارایی لازم را داشته باشد حتی با وجود تغییرات دولت دست به ترکیب انتخاب شده نمی زنند یعنی انتخابشان درست بوده است.ما نه انتخاب کردن شکلی بلدیم نه مهندسی کردن ماهوی را و نه نظارت را. هنوز فرق نظارت و دخالت را نمی دانیم و عاقبت کار هم همین اتفاقات سلیقه ای مجمع به صورت آنلاین است.
چرا سازمانهای رسمی در سکوت مطلق قرار گرفتند؟
وی گفت: در انتخابات فدراسیون فوتبال که گذشت چه اتفاقات مهمی را در این مدت شاهد بودیم. جز سو مدیریت و هرج مرج در فوتبال و فضای فرهنگی، اجتماعی و بدبینی مردم چیز دیگری مگر حاصل شد؟انتخابات گذشته یک چیز را ثابت می کند و اینکه برخی سازمانهای غیر رسمی زورشان از سازمانهای رسمی بیشتر بود. یعنی مجلس، سازمان بازرسی کل کشور، قوه قضاییه و وزارت ورزش حرفی برای گفتن نداشتند و در سکوت مطلق قرار گرفتند.
انتهای پیام/