محمد قراگزلو

محمد قراگزلو

فوتبال ایران

18682
جنگ جهانی سوم

سپاهان – پرسپولیس؛ سومین تقابل فصل این بار در جام حذفی

جنگ جهانی سوم

 پرسپولیس دو ماه قبل در حالی که گاریدو روزهای سختی را در این تیم می‌گذراند مقابل سپاهان در اصفهان باخت. این اولین تقابل فصل دو تیم بود که در دور رفت لیگ برتر برگزار شد. در آن مسابقه پرسپولیس نمایش بسیار خوبی ارائه داد اما ده نفره شدن در نیمه نخست شرایط را برایش سخت کرد و در نهایت شکست خورد و همین باخت یکی از عوامل اصلی جدایی مربی اسپانیایی شد. تقابل دو تیم حدود یک ماه قبل هم اتفاق افتاد و دو تیم در سوپرجام و این بار در اراک مقابل هم قرار گرفتند که باز هم پرسپولیس شکست خورد. این بار پرسپولیس که کریم باقری را به عنوان سرمربی در رأس کادر فنی می‌دید خیلی زود گل خورد و توان جبران مافات نداشت تا یک جام را به رقیبش واگذار کند.
حالا و در سومین ماه متوالی دو تیم باز هم مقابل هم قرار خواهند گرفت و این سومین تقابل‌شان در سه ماه اخیر خواهد بود که البته آخرینش نیست چرا که یک بازی دیگر هم در دور برگشت در تهران برگزار خواهد شد.
این بار مصاف دو تیم در جام حذفی و مرحله یک هشتم نهایی برگزار می‌شود و حذف هر یکی از این دو غول یکی از مدعیان قهرمانی این رقابت‌ها را کم خواهد کرد.
پرسپولیس دو بازی قبلی را باخته و اصلاً دوست ندارد بازنده باشند اما حریف تیم پرستاره‌ای است که با وجود دو تساوی در آخرین بازی‌های لیگ برتری‌اش مقابل شمس‌آذر و ملوان شرایط فنی خوبی دارد و با پاتریس کارترون به قهرمانی لیگ برتر و البته همین جام حذفی می‌اندیشد.
سپاهان در نقش مدافع قهرمانی جام حذفی و پرسپولیس به عنوان مدافع عنوان قهرمانی لیگ روبه‌روی هم قرار خواهند گرفت و این بازی به نوعی دبل سوپرجام است که حساسیت‌های بالایی خواهد داشت. یکی به خاطر تقابل‌های تاریخی دو تیم در 18 سال گذشته یکی هم به خاطر رقابت شدید این دو تیم در جام‌های این فصل. از سه جام داخلی سپاهان یکی را از پرسپولیس گرفته و دو تیم در جدول لیگ برتر هم همسایه‌اند و در کورس قهرمانی هستند. این بازی می‌تواند تکلیف حضور هر یک از دو تیم در جام سوم را هم روشن کند و حذف هر کدام از آنها یک جام را از آنها خواهد گرفت و البته می‌تواند تبعات و حواشی سختی هم به دنبال داشته باشد.
این مسأله برای اسماعیل کارتال و کادرش شاید حساس‌تر و مهم‌تر از پاتریس کارترون هم باشد چرا که مربی فرانسوی سپاهان در نخستین هفته‌های مربیگری‌اش یک جام برای این باشگاه کسب کرده(سوپرجام) و تا حدودی خودش را بیمه کرده اما این چهارمین مسابقه‌ای است که کارتال روی نیمکت می‌نشیند و برای او یک چالش بزرگ و حیاتی خواهد بود آن هم در حالی که فقط سه هفته است هدایت این تیم را برعهده گرفته و در سه بازی اخیر بازیکنان مهمی را در اختیار نداشته است.
در اردوی سپاهان خبری از بازیکن مصدوم و محروم نیست و این تیم برای میزبانی با تمام قوا آماده می‌شود اما پرسپولیس همچنان چهار بازیکن خود (امیری، سرلک، اورونوف، صادقی) را در اختیار ندارد و نسبت به بازی قبلی در لیگ تنها خدابنده‌لو به جمع نفرات کارتال اضافه خواهد شد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران