string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

32989
استقلال همیشه شاکی از بیژن حیدری!

استقلال همیشه شاکی از بیژن حیدری!

استقلال در یزد به تساوی رسید و بار دیگر تقابل این تیم با چادرملو بدون اینکه پیروزی داشته باشد، پایان یافت.
البته استقلال در آستانه تجربه اولین شکست خود قرار گرفت و حتی تابلو نیز نتیجه پیروزی دو بر یک چادرملو بعد از گل شدن ضربه پنالتی تورس را ثبت کرد، اما بعد از اینکه توپ گل شد، اتاق وی‌ای‌آر بار دیگر بیژن حیدری را فرا خواند تا صحنه به ثمر رسیدن گل مورد بازبینی قرار بگیرد.
در بازبینی صحنه مشخص شد که تورس زننده ضربه پنالتی تیم چادرملو در هنگام به ثمر رساندن پنالتی از اصل فریب دادن دروازه‌بان استفاده کرده و ضربه او شرایط تأیید را نداشته است.
حیدری نیز به دقت صحنه را بررسی کرد و در صحنه‌های آهسته نیز که بعداً در رسانه‌ها به تصویر درآمد، کاملاً مشخص بود که تورس در هنگام زدن ضربه پنالتی مکثی خارج از عرف را انجام داد که منجر شد حیدری به درستی گل را مردود اعلام کرده و حتی به بازیکن تیم چادرملو کارت زرد نشان دهد.
نمونه مشابه این صحنه‌ها البته در دنیای فوتبال کم رخ نداده و با توجه به اینکه سیستم کمک داور ویدیویی نیز به کمک داوران می‌رود، بازبینی صحنه به شدت کمک خواهد کرد تا اشتباهی رخ ندهد ودر نهایت هم همین‌طور شد و گل چادرملو به درستی مردود اعلام شد.
بسیاری از کارشناسان داوری نیز بر درستی تصمیم حیدری در این صحنه صحه گذاشتند به ویژه آنجا که به تورس کارت زرد هم نشان داد.

***
اما هر اندازه بیژن حیدری در صحنه مردود اعلام کردن پنالتی به ثمر رسیده برای چادرملو تصمیمی شجاعانه اتخاذ و این پنالتی را به درستی مردود اعلام کرد، در دقیقه ۹۳ این بازی تصمیمی گرفت که کاملاً به ضرر استقلال بود.
در این لحظه مدافع تیم چادرملو با زانو روی یاسر آسانی خطای شدیدی مرتکب شد و این بازیکن در داخل محوطه هجده قدم تیم چادرملو سرنگون شد، اما بیژن حیدری بدون اعتنا به این صحنه از کنارش گذشت و صحنه را پنالتی تشخیص نداد.
اوج فاجعه آنجا بود که حتی از اتاق وی‌ای‌آر نیز بیژن حیدری به کنار زمین فراخوانده نشد تا صحنه را بازبینی کند و مشخص نبود که با توجه به شدت ضربه و مشکوک بودن ماجرا چرا و به چه دلیل به سادگی از کنار این خطا عبور شد و حیدری حتی از سوی اتاق وی‌ای‌آر به کنار زمین فراخوانده نشد تا یک بار صحنه خطا را مرور کند.
در تصاویری که بعد از بازی منتشر شد کاملاً مشخص بود که پنالتی رخ داده است، اما شاید به دلیل آنکه حیدری گل چادرملو را مردود اعلام کرد، در این صحنه تصمیم گرفت به سود استقلال سوت نزند تا اوضاع در یزد برهم نریزد، اما یک داور در همه حال و در هر شرایطی باید عدالت را رعایت کند و به زعم بسیاری از کارشناسان داوری، پنالتی مسلم روی آسانی رخ داده بود و داور باید در دقیقه ۹۳ به سود استقلال ضربه به سمت دروازه را اعلام می‌کرد.
شاید این رسم نانوشته که در این شرایط داوران سعی می‌کنند به نوعی موجب تکدر خاطر تیم میزبان نشوند تا احیاناً اوضاع ورزشگاه بر هم نریزد، سبب شد به سادگی از کنار این ماجرا عبور شود و استقلال به حق خود نرسد.
بدون شک اگر حیدری پنالتی اعلام می‌کرد استقلال به گل دوم می‌رسید و با یک برد دیگر ورزشگاه را ترک می‌کرد، اما انگار حیدری در نهان خود به دنبال اجرای یک عدالت نانوشته بود!

3 مورد از قضاوت‌های حیدری به ضرر استقلال
در ششم آبان ماه سال 1396 در دربی 85 پایتخت داور باید کمال کامیابی‌نیا را از زمین مسابقه اخراج می‌کرد اما از دادن کارت زرد دوم به این بازیکن صرفنظر کرد و درنهایت استقلال نتوانست از یک یار بیشتر مقابل رقیب سنتی بهره بگیرد. این موضوع اعتراض رسمی باشگاه استقلال را به دنبال داشت.
در مرداد ماه سال 1401 بیژن حیدری در بازی استقلال مقابل سپاهان وقتی در دقیقه 84 روی آرمان رمضانی پنالتی رخ داد به سادگی از کنار این صحنه گذشت و برای استقلال پنالتی نگرفت تا صدای ساپینتو نیز درآید. 
در فروردین سال 1404 نیز در بازی با فولاد این داور به ضرر استقلال سوت زد و یک پنالتی را به اشتباه به سود فولاد اعلام کرد که بلافاصله بعد از بازی اعتراض رسمی باشگاه استقلال را به دنبال داشت.
البته اینها چند نمونه از اشتباهات حیدری علیه استقلال است و این داور بارها و بارها علیه این باشگاه قضاوت کرده و اعتراض‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار