فوتبال ایران

18863
شاگردان کارترون به فکر چوبله کردن

اصفهانی‌ها راضی از سپاهان

شاگردان کارترون به فکر چوبله کردن


به گزارش ایران ورزشی سپاهان بیست و چهارمین دوره لیگ برتر را خوب شروع کرد و با اندک نوسانی در یک مقطع، خیلی زود نیمکت این تیم تغییر پیدا کرد و در نهایت مورایس جایش را به کارترون داد. با آمدن سرمربی جدید، سپاهان توانست بعد از هفته‌ها در کوچک‌ترین لغزش تراکتوری‌ها، صدرجدول را از آن خود کند و در نهایت به بالای برسد که البته خیلی زود باز هم شاهد جابه‌جایی در صدر جدول بودیم و تا در پایان هفته نوزدهم سپاهان با یک امتیاز کمتر در رده دوم قرار بگیرد. اما دو اتفاق بسیار مهم در هفته‌های گذشته برای سپاهان رخ داد که یکی از آنها در زمان مورایس بود و یکی دیگر در زمان کارترون که ظاهراً بیشتر از هر چیزی و حتی صدرنشینی این دو اتفاق به مذاق اصفهانی‌ها خوش آمده و باعث شده آنها از تیم‌شان در این فصل از رقابت‌ها راضی باشند.

اولین اتفاق در بازی سوپرجام رخ داد، جایی که سپاهان توانست در یک بازی حساس و مهم، گوی سبقت را از حریف قدیمی برباید و پرسپولیس را شکست دهد تا قهرمان فوتبال کشورمان شود. دومین اتفاق هم چند روز پیش رخ داد جایی که سپاهان باز هم در مقابل پرسپولیس قرار گرفت و یک بازی حساس مقابل سرخپوشان در قالب جام حذفی داشت که اهمیت این بازی از سوپرجام هم بالاتر بود و باز هم سپاهان توانست در این بازی هم برنده از زمین خارج شود و پرسپولیس را حذف کند که انگار این برد خیلی بیشتر به مذاق اصفهانی‌ها خوش آمده تا جایی که مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان نه‌تنها بازی را از نزدیک تماشا کرده بلکه بعد از بازی به رختکن زردپوشان اصفهانی رفته و ضمن تشکر از آنها رضایت مدیران اصلی را به آنها اعلام کرده است. حالا با این شرایط به نظر می‌رسد وضعیت بسیار خوب سپاهانی‌ها از نظر مالی، به وضعیت بهتری هم تبدیل شود و این تیم بدون هیچ‌گونه مشکلی در ادامه لیگ برتر به میدان برود.

به نظر می‌رسد با این‌ حمایت همه‌جانبه، سپاهان روزهای بهتری را در ادامه مسابقات خواهد داشت و البته انتظار مدیران اصفهانی، قهرمانی شاگردان کارترون است که ظاهراً در ملاقات مدیرعامل شرکت با بازیکنان و کادرفنی حسابی در این مورد صحبت شده است. حالا با این شرایط و احتمالاً قول‌هایی که به بازیکنان سپاهان داده شده است آنها نه‌تنها به دنبال تکرار موفقیت‌ها مقابل تیم مدعی پرسپولیس و قهرمانی در لیگ برتر هستند بلکه با برد سپاهان مقابل پرسپولیس در هفته دوازدهم لیگ برتر، سوپرجام و جام حذفی، آنها به دنبال چهارمین برد مقابل پرسپولیس خواهند بود تا رکورد جالبی را از خود در این فصل از رقابت‌ها بر جای بگذارند.

سپاهانی‌ها قبل از رسیدن مجدد به پرسپولیس و برد احتمالی مقابل این تیم برای چهارمین بار، باید به مصاف تیم‌های آلومینیوم اراک، استقلال، چادرملو، ملوان، شمس‌آذر، استقلال خوزستان و نساجی بروند که در صورت موفقیت در این بازی‌ها و ادامه کارشان به‌عنوان مدعی قهرمانی، احتمالاً به فکر کسب سه امتیاز و چوبله کردن پرسپولیس باشند. آن‌طور که از اصفهان خبر می‌رسد، کارترون و شاگردانش از حالا به فکر این بازی‌ها هستند و با حمایتی که از طرف مدیران صورت می‌گیرد آنها برنامه‌ریزی مناسبی برای رقابت‌های پیش‌رو دارند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران