فائزه زمانی

فائزه زمانی

اخبار

20289
جوادی: مردم نشان دادند که نسبت به موضوع فلسطین دلسرد نشده‌اند

جوادی: مردم نشان دادند که نسبت به موضوع فلسطین دلسرد نشده‌اند

علی جوادی مدیرکل ورزش استان تهران در راهپیمایی باشکوه روز قدس شرکت کرد.

علی جوادی که در مراسم راهپیمایی روز قدس حضور داشت، اظهار کرد: «ورزشکاران ایران همواره دوشادوش آحاد جامعه از ملت مظلوم عزه، فلسطین، حزب الله، یمن و لبنان حمایت کرده‌اند.

 این حضور سبب شده تا قوت قلبی به مردم مظلوم غزه، فلسطین و... صورت بگیرد. روز قدس ابتکار بنیانگذار کبیر انقلاب بود و امروز نیز جامعه ورزش با حضور در میدان فلسطین به نوعی به این ابتکار لبیک گفته‌اند.»

جوادی خاطرنشان کرد:« حضور جامعه ورزش از ابتدای صبح امروز صورت گرفته و به طور قطع این حضورها باعث افزایش انگیزه برای مردم مظلوم فلسطین خواهد شد.

این راهپیمایی نه تنها در ایران بلکه در تمام دنیا وجود دارد، مردم فارغ از نگاه دولتی از مظلومان دفاع می‌کنند. ورزشکاران در تمام رشته ها همیشه حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین دارند که نمونه این حمایت را در سایر کشورها از جمله هلند، ایرلند و حتی لیگ برتر انگلیس نیز شاهد هستیم.»

او هم چنینی در پایان گفت:«: بسیاری از کشورها در رسانه‌های خود با بیان این مطلب که مردم ایران دیگر نسبت به موضوع فلسطین سرد شده‌اند اما شاهد هستیم که نه تنها مردم نسبت به این موضوع دلسرد نشده‌اند بلکه امروز شاهد حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس هستیم.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار