فوتبال ایران

20851
بازی خداحافظی خودم را با حضور مسی و رونالدو برگزار می کنم

بازی خداحافظی خودم را با حضور مسی و رونالدو برگزار می کنم

به گزارش ایران ورزشی، توز فاش کرد که آرزویش این است که در دیدار خداحافظی خود در ورزشگاه لا بومبونرا، دو اسطوره بزرگ تاریخ فوتبال یعنی لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را کنار هم داشته باشد، دیداری که قرار است ادای احترامی به دوران حرفه‌ای فوق‌العاده او در طول نزدیک به دو دهه باشد.

توس در گفتگو با اولگا درباره ترکیب رویایی‌اش برای دیدار خداحافظی اظهار داشت: «لئو مسی، کریستیانو... می‌آوریم‌شان. خودم می‌روم و آنها را می‌آورم. شماره آنها را در واتساپم دارم.»

او همچنین نام تعدادی دیگر از ستارگان سرشناس را که امیدوار است در این مراسم دوباره با آنها هم‌بازی شود، بر زبان آورد. از روزهایش در یونایتد، به وین رونی، ادوین فن در سار، ریو فردیناند، نمانیا ویدیچ و پاتریس اورا اشاره کرد. در بخش ایتالیایی هم خواهان حضور اسطوره‌های یوونتوس یعنی جورجو کیه‌لینی، لئوناردو بونوچی و جان‌لوئیجی بوفون شد.

این بازیکن آرژانتینی در این باره گفت: «فن در سار یک طرف دروازه و بوفون طرف دیگر. در خط دفاعی احتمالاً ریو فردیناند، ویدیچ... کیه‌لینی و بونوچی را هم می‌آوریم. پاتریس اورا، برادرم، باید آنجا باشد. هافبک‌ها... پیرلو، پل اسکولز،ریکلمه قطعاً می‌آیند. به همراه رونی.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های فوتبال ایران