اخبار

20855
سرقت نافرجام از منزل علیرضا دبیر

سرقت نافرجام از منزل علیرضا دبیر

شامگاه سه شنبه ۲۷ فروردین ساکن یکی از خیابان های ولنجک متوجه دو مرد مشکوک شدند که نقاب به چهره داشته و از دیوار وارد خانه رئیس فدراسیون کشتی شدند.

به گزارش ایران ورزشی، شامگاه سه شنبه 27 فروردین ساکن یکی از خیابان های ولنجک متوجه دو مرد مشکوک شدند که نقاب به چهره داشته و از دیوار وارد خانه رئیس فدراسیون کشتی شدند. 
شاهدان بلافاصله با پلیس تماس گرفته و در کمتر از یک دقیقه و 30 ثانیه ماموران گشت کلانتری 163 ولنجک خود را به محل رساندند. آنها در مقابل خانه علیرضا دبیر به کمین نشسته و به محض ورود سارقان، یکی از آنها در مقابل در خانه ویلایی بازداشت شد. همزمان مامور گشت کلانتری به سراغ سارق دیگر که با دیدن آنها فرار کرده بود رفت و نفر دوم را نیز در خیابان بازداشت کرد. 
متهمان در تحقیقات اولیه به سرقت ناموفق با خانه رئیس فدراسیون کشتی اعتراف کردند: سابقه مالخری داریم و پس زا آزادی زا زندان تصمیم به سرقت گرفتیم. برای تامین هزینه مواد مخدر، تصمیم به سرقت گرفتیم و نمی دانستیم خانه ای را که برای سرقت انتخاب کرده ایم، خانه علیرضا دبیر باشد. 
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری دو نفر سارق سابقه دار که اقدام به سرقت از منزل رییس فدراسیون کشتی کرده بودند خبر داد و گفت: «در پی  مراجعه یکی از اهالی محل به واحد گشت کلانتری 163 ولنجک که در حین گشت زنی بوده اظهار داشت که دو نفر سارق نقابدار از بالای دیوار وارد منزل رییس فدراسیون کشتی شده اند را مشاهده کرده است.  مأموران پلیس با هماهنگی لازم وارد منزل شده و در یک اقدام پلیسی این دو سارق را قبل از اینکه بتوانند سرقتی انجام دهند و متواری شوند زمینگیر و دستگیر نمودند.»
سردار علی قاسم پور اضافه کرد: «هر دو سارق از افراد سابقه دار بودند که خوشبختانه با هوشیاری اهالی و معتمدین محلی و حضور به موقع و اقدام سریع پلیس این دو سارق  در این سرقت ناکام ماندند که سارقان جهت بررسی بیشتر و کشف جرائم احتمالی دیگر به کلانتری منتقل شدند. با انجام بررسی های بیشتر و اقدامات فنی پلیسی مخفیگاه این سارقان هم در جنوب شهر شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی در بازرسی از مخفیگاه این سارقان، لوازم منزل و محتویات خودرو، کارت های شناسایی مسروقه شهروندان  و یک قبضه سلاح گرم کمری به همراه گلوله جنگی کشف و به کلانتری منتقل شدند.»
سردار علی قاسم پور به شهروندان توصیه کرد:«با ارتقاء سیستم امنیتی اماکن خصوصی با نصب دوربین های مداربسته و دزدگیر، امکان سرقت را به حداقل برسانند و در صورت وقوع سرقت و مشاهده موارد مشکوک، بلافاصله با مراجعه حضوری و یا تماس با پلیس 110، آن را گزارش کنند.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های اخبار