
مسیر سخت نامزدهای ایرانی برای کسب کرسی جهانی وزنهبرداری
بازی به ما نمیرسد!
انتشار لیست نامزدهای حاضر در مجمع انتخاباتی فدراسیون جهانی وزنهبرداری که قرار است سوم و چهارم خردادماه جاری در کشور عربستان و شهر ریاض برگزار شود، حاوی یک نکته کلیدی برای نامزدهای ایرانی حاضر در این مجمع انتخاباتی جهانی بود. نکته کلیدی هم این است که بازیگردان اصلی این مجمع در ریاض عربستان، مثل چهار سال قبل بازیگرانش را از قبل گزینش کرده و طبق آنچه که در لیست نامزدها مشخص است، در مجمع پیش رو باز هم ما نقشی پررنگ در بازی اصلی انتخابات جهانی نخواهیم داشت.
با اعلام لیست نهایی کاندیداهای انتخابات فدراسیون جهانی وزنهبرداری، کاندیداهای ایرانی) سجاد انوشیروانی، بهداد سلیمی، امین نوروزی و وحید ربیعی) رقبای خود را برای حضور در رأیگیری پستهای نایب رئیسی، هیأت اجرایی، کمیته مربیان، کمیته فنی، کمیته پزشکی و کمیته توسعه وزنهبرداری جهان شناختند. مجمع انتخاباتی فدراسیون جهانی وزنهبرداری طبق اعلام فدراسیون جهانی، سوم و چهارم خرداد در ریاض عربستان برگزار میشود.
برهمین اساس، فدراسیون جهانی اسامی کاندیداهای هر پست را اعلام کرد و نمایندگان ایران رقیبان خود را در این انتخابات شناختند.
برای پست ریاست چهار نفر کاندیدا هستند که ایران در این بخش کاندیدایی ندارد. محمدجلود عراقی رئیس فعلی فدراسیون جهانی وزنهبرداری و اورسلا پاپاندریا امریکایی به نظر میرسد مسجلترین کاندیداها برای کسب این کرسی باشند. سجاد انوشیروانی در پستهای دبیرکلی، نایب رئیس اول، نواب رئیس، عضو هیأت اجرایی و عضویت در کمیته مربیان کاندیدا شده است که قطعاً با وجود حضور تعداد زیادی نامزد از کشورهای مختلف جهان و مسئولین پیشین فدراسیون جهانی در همین کرسیها، اینطور به نظر میرسد انوشیروانی شانس زیادی برای کسب کرسیهای مهم جهانی نداشته باشد.
بهداد سلیمی هم برای عضویت در کمیته فنی و کمیسیون توسعه و آموزش کاندیدا است. امین نوروزی در کمیته پزشکی نامزد انتخابات شده است. وحید ربیعی نیز همانند بهداد سلیمی در کمیسیون توسعه و آموزش کاندیدا است. سایر کاندیداهای ایرانی هم شرایطی مشابه به انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنهبرداری برای عضویت در فدراسیون جهانی وزنهبرداری دارند چون به واقع برای کسب کرسیهای جهانی قطعاً باید از مدتها قبل در سطح بینالمللی رایزنی و تلاش گسترده میشد. اما این اتفاق رخ نداد و به همین دلیل چون بازی دست ما نیست و بازیگردانان اصلی این مجمع از مدتها قبل گزینههای مدنظر و تیم خود را بستند، اینطور به نظر میرسد که حداقل ما در کمیتههای مهم و تصمیمساز جهانی وزنهبرداری جایگاهی نداشته باشیم. شاید بهخاطر اسم و جایگاه وزنهبرداری ایران اگر از سوی بازیگردانان اصلی که عمدتاً از قاره آسیا و اروپا هستند، نیمنگاهی به ما شود و بتوانیم مثل دوره قبل در کمیتههای مربیان، فنی، پزشکی یا نهایتاً توسعه وزنهبرداری جهان صاحب یک کرسی شویم. مثل محسن بیرانوند در دوره قبلی مدیریتی وزنه برداری(ریاست علی مرادی) که موفق شد به عضویت کمیته مربیان و فنی فدراسیون جهانی وزنهبرداری درآید. در کل تا زمانی که نگاه فدراسیوننشینهای وزنهبرداری ایران نگاه جزیرهای و خودی و غیرخودی است، در روی همین پاشنه برای ما در مجموعههای مهم و تصمیمساز قارهای و جهانی ناکوک میچرخد.
انتهای پیام/