گزارش

21724
رونالدو و النصر در پایان راه؟

ناکامی بزرگ در شب هشتصدمین گل باشگاهی

رونالدو و النصر در پایان راه؟

به گزارش ایران ورزشی، در آخرین هفته رقابت‌های لیگ حرفه‌ای عربستان، تیم النصر عربستان میهمان تیم الفاتح بود و در شب گلزنی کریستیانو رونالدو، با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد تا فرصت کسب رتبه دوم جدول را از دست بدهد و با سومی و کسب ۷۰ امتیاز، فصل ناکام این تیم به اتمام برسد.

این در حالی بود که رونالدو در دقیقه۴۲ گل نخست تیمش را به ثمر رساند و با این گل، تعداد گل‌هایش در عرصه باشگاهی را به عدد خیره‌کننده ۸۰۰ رساند؛ آماری که او را به‌تنهایی در صدر تاریخ فوتبال باشگاهی جهان قرار می‌دهد. این نتیجه، به‌همراه پیروزی همزمان الهلال، موجب شد النصری‌ها نتوانند سهمیه لیگ نخبگان را کسب کنند و حالا تنها امیدشان، موفقیت الاتحاد در فینال جام حذفی مقابل القادسیه است تا شاید بتوانند سهمیه سطح دوم این رقابت‌ها را به‌دست آورند. پس از این شکست و ناکامی بزرگ در تمامی رقابت‌ها، رونالدو در شبکه اجتماعی ایکس پستی را منتشر کرد که خبر از پایان مسیر او در این تیم می‌داد: «این فصل تمام شد. اما داستان؟ همچنان در حال نوشته شدن است. از همه سپاسگزارم.» این پست باعث شد بسیاری تصور کنند او قرار است از النصر عربستان جدا شود و حتی به تیمی که در جام باشگاه‌های جهان حاضر است بپیوندد.

جانی اینفانتینو، رئیس فیفا، هفته گذشته تأیید کرد که رونالدو در حال مذاکره برای حضور در جام باشگاه‌های جهان است؛ تورنمنتی که از ۱۴ژوئن در ایالات متحده آغاز خواهد شد. اینفانتینو گفت: «رونالدو ممکن است در جام باشگاه‌های جهان برای یکی از تیم‌ها بازی کند. مذاکراتی با برخی باشگاه‌ها در جریان است.» در این میان، نام چهار تیم برزیلی یعنی پالمیراس، فلامنگو، فلومیننزه و بوتافوگو به‌عنوان مقصدهای احتمالی او مطرح شده‌اند. نکته جالب آن است که اگر رونالدو به پالمیراس بپیوندد، ممکن است شاهد تقابل مهیج او با لیونل مسی و اینترمیامی در گروه A جام باشگاه‌های جهان باشیم؛ دیداری که شاید آخرین دوئل این دو ابرستاره در زمین فوتبال باشد. البته که پیش از این، شایعاتی در خصوص پیوستن قرضی او به چلسی برای حضور در جام جهانی باشگاه‌ها نیز مطرح شده بود. گرچه رونالدو همچنان تا تابستان با النصر قرارداد دارد، اما نشانه‌های جدایی او، بویژه با توجه به خواسته‌اش برای ادامه بازی در سطح بالای فوتبال با هدف آماده‌سازی برای جام جهانی ۲۰۲۶ بیش از هر زمان دیگری مشهود است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها