فائزه زمانی

فائزه زمانی

رزمی

22197
حسینی با بوکس خداحافظی می‌کند؟!

شکست پروژه مربی خارجی دوباره تکرار شد

حسینی با بوکس خداحافظی می‌کند؟!

آنچه عیان بود بالاخره در فدراسیون بوکس اتفاق افتاد. در شرایطی که زنگ خطر از مدت‌ها قبل برای بوکس ایران به صدا در آمده بود حالا اوضاع از آنچه بود وخیم‌تر شده است. روح‌الله حسینی که بعد از پناهندگی حسین ثوری رئیس سابق، فدراسیون بوکس را تحویل گرفت در ابتدا در نظر همه چهره فرشته نجاتی را داشت که آمده بود تا بوکس ایران را نجات دهد، اما او نه‌تنها تا به امروز مرهمی بر دردهای بوکس ایران نبوده است، بلکه به مثل تندبادی عمل کرده که ویرانه‌های بوکس را هم روی سر اهالی این رشته آوار کرده است. در شرایطی که مدتی قبل بوکسورهای تیم ملی در اعتراض به وضعیت نامطلوب تغذیه، لباس و عدم پرداخت حقوق دست به اعتراض زده بودند و در اقدامی عجیب اردوهای تیم ملی در سال منتهی به بازی‌های آسیایی مدتی تعطیل شد، به‌رغم از سرگیری مجدد اردوها اوضاع نه‌تنها بهتر نشد بلکه با کنار کشیدن دبیر فدراسیون به‌خاطر اختلافات با رئیس فدراسیون، گل بود و حالا به سبزه هم آراسته شد تا فدراسیون بوکس در این آشفته بازار بدون دبیر اداره شود.
بعد از این اتفاق اما طبق شنیده‌ها حسینی با 3گزینه در وزارت ورزش برای جایگزینی دبیر کنار رفته صحبت کرده که هیچ کدام راضی به همکاری با رئیس فدراسیون بوکس نشده‌اند که این ماجرا خود گواه اوضاع نامطلوب بوکس را می‌دهد. از طرفی دیگر حضور مربیان درجه چندم خارجی یکی از معضلات اخیر این رشته بود که خود مزید بر علت پسرفت بوکس ایران در این مدت بوده است. فونتانا سرمربی کوبایی یک ماه مانده به مسابقات انتخابی المپیک پاریس به تیم ملی اضافه شد اما برای تغییر خیلی دیر بود و دست آخر هم تیم ملی با هدایت این مربی نه در ایتالیا و نه در تایلند نتوانست بلیت المپیک پاریس را رزرو کند تا بوکس ایران برای اولین بار بعد از انتقلاب از المپیک جا بماند و حسینی از این حیث هم رکورد ویژه‌ای به نام خود ثبت کند.
بعد از فونتانا هم در حالی که پیش‌بینی می‌شد حسینی از اشتباهات گذشته درس بگیرد، او مربی کوبایی دیگری را این بار در سطحی پایین‌تر از فونتانا به ایران کشاند؛ مربی که به گواه تعدادی از ملی‌پوشان نه‌تنها در سطح تیم ملی نبوده بلکه دیسیپلین لازم را هم برای کنترل شرایط نداشت. حالا تصمیمی که حسینی باید مدت‌ها قبل می‌گرفت را تازه گرفته و بالاخر قرار است مربی کوبایی را با یک بلیت بدون بازگشت راهی زادگاهش کند تا در نهایت با یک قدم رو به عقب به مربیان ایرانی روی بیاورد. در حالی که زمزمه مربی ایرانی از مدت‌ها قبل شنیده می‌شد، قبل از این نام علیرضا استکی و اکبر احدی به گوش می‌رسید اما حالا این‌طور که پیداست استکی از میان گزینه‌ها کنار رفته تا همایون امیری و اکبر احدی برای سرمربیگری تیم ملی با یکدیگر رقابت کنند. البته با توجه به رابطه خوب رئیس فدراسیون با همایون امیری، او شانس بیشتری برای هدایت تیم ملی دارد حالا به گفته بعضی رسانه‌ها باید او را سرمربی بعدی بوکس ایران دانست. این درحالی است که احدی با توجه به سابقه سرمربیگری در تیم ملی تجربه بیشتری داشته و به عقیده کارشناسان او به مراتب مهره بهتری برای نجات کشتی غرق شده تیم ملی بوکس بود. هرچه که هست روح‌الله حسینی با سوءمدیریت خود نتوانسته جواب اطمینان جامعه بوکس را بدهد و حالا با توجه به آشفته بازاری که در بوکس ایران به راه انداخته به نظر می‌رسد باید منتظر استعفای او در روزهای آینده باشیم.
 
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های رزمی