string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
رضا عباسپور

رضا عباسپور

اخبار

26816
تلاش برای نزدیک شدن به هندبال اروپا

پاکدل با گارسیای اسپانیایی تفاهمنامه همکاری بست

تلاش برای نزدیک شدن به هندبال اروپا

تیم ملی هندبال ایران قبل از حضور در کویت محل برگزاری مسابقات قهرمانی هندبال مردان آسیا اردوی تدارکاتی که به میزبانی کشور اسپانیا و در قاره اروپا برگزار کردند، سوای انجام بازی‌های تدارکاتی خوبی که داشت، در بخش دیپلماتیک نیز موفق شد قرارداد همکاری ایده‌آل و قابل قبولی را با فدراسیون هندبال اسپانیا منعقد نماید. این تفاهمنامه همکاری میان هندبال ایران و اسپانیا با حضور رؤسای فدراسیون‌های دو کشور به امضا رسید و قطعاً می‌تواند اتفاق بسیار ایده‌آلی برای آینده هندبال ایران و نزدیک شدن این رشته توپی به هندبال قاره اروپا باشد.
طبق اعلام فدراسیون هندبال، در حاشیه برگزاری تورنمنت تدارکاتی اسپانیا که با حضور تیم ملی هندبال ایران و برگزاری سه بازی تدارکاتی در این کشور همراه بود، علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال ایران، با «فرانسیسکو گارسیا»، رئیس فدراسیون هندبال اسپانیا دیدار کرد و در جریان این دیدار تفاهمنامه‌ای میان فدراسیون‌های هندبال دو کشور امضا شد. در این تفاهمنامه فدراسیون‌های هندبال دو کشور ایران و اسپانیا بر برگزاری دیدارهای دوستانه هندبال ساحلی و سالنی در رده‌های مختلف در سال‌های آینده نیز تأکید کردند. همچنین گارسیا از حضور ایران در تورنمنت‌های تدارکاتی آتی در این کشور نیز استقبال کرد.
رئیس فدراسیون هندبال اسپانیا به عنوان یکی از قدرت‌های برتر این رشته ابراز امیدواری کرد در حوزه آموزش مربیان و داوران و برگزاری اردوهای مشترک در رشته‌های هندبال سالنی و همچنین هندبال ساحلی، همکاری‌های دوجانبه و مؤثری با فدراسیون هندبال ایران در پیش داشته باشد.
فرانسیسکو گارسیا، با خوشحالی از امضای این تفاهمنامه و حضور تیم ملی هندبال ایران در این کشور، به دوستی دیرینه‌ خود با علیرضا پاکدل اشاره کرد و در این خصوص تأکید داشت: «بسیار خرسندم که این تفاهمنامه را امضا کردیم و پیش از این هم همکاری‌های نزدیکی با فدراسیون هندبال ایران داشتیم. طبق این تفاهمنامه مقرر شد از تمام ظرفیت و پتانسیل هندبال اسپانیا در راستای کمک به هندبال ایران استفاده کنیم.»
گارسیا در پایان برای تیم ملی هندبال مردان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ که در کویت برگزار می‌شود، آرزوی موفقیت کرد. تیم ملی هندبال مردان ایران در گروه D قهرمانی آسیا با عربستان، استرالیا و ژاپن همگروه است و امروز (پنجشنبه) در اولین دیدارش از ساعت ۲۰:۳۰ به وقت تهران به مصاف عربستان می‌رود. عربستان یکی از قدرت‌های برتر هندبال قاره آسیا است که با توجه به سرمایه‌گذاری ایده‌آلی که در این رشته توپی داشته است، همواره در رویدادهای مختلف قاره‌ای و بین‌المللی یکی از رقبای نامدار و قدرتمند هندبال ایران به شمار می‌آید. قطعاً شاگردان رافائل کاستیلو سرمربی اسپانیایی تیم ملی هندبال ایران برای اولین بازی خود که امروز رودرروی عربستان قرار است برگزار شود، باید برنامه ویژه‌ای داشته باشند تا امتیاز لازم از این بازی حساس و سرنوشت‌ساز را به خود اختصاص دهند. این امیدواری وجود دارد تا در صورت عبور هندبالیست‌های ایران از سد عربستان، بازی‌های بعدی تیم ملی هندبال ایران مقابل دو تیم قدرتمند دیگر یعنی استرالیا و ژاپن که آنها نیز جزو قدرت‌های برتر هندبال آسیا به شمار می‌روند با استرس کمتر همراه باشد.
انتهای پیام/
دیدگاه ها