string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

رزمی

28013
خدابنده: کشتار دانش آموزان بی‌گناه حقایق را ثابت کرد

من هم منتقدم اما الان وقت اتحاد است

خدابنده: کشتار دانش آموزان بی‌گناه حقایق را ثابت کرد

ورزش حرفه‌ای فقط به مدال و قهرمانی نیست بلکه روح پهلوانی است که به آن معنا می‌دهد. عده‌ای مثل اکرم خدابنده کاپیتان سابق تیم ملی تکواندو، همیشه در صف اول کمک رسانی به مردم محروم و آسیب دیده بوده‌اند تا اثباتی برای این موضوع باشند. خدابنده که همیشه در کنار مردم مناطق محروم بوده، این بار در کنار نیروهای جان برکف هلال احمر در کنار مردم ایستاده تا در این روزهای وحشتناک مرهم دردهای آسیب دیدگان باشد.


*مثل همیشه در شرایط بحرانی وارد میدان شدید. این اولین بار نیست که پشت مردم هستید، چه شد که به عنوان نیروی داوطلب هلال احمر به خدمت‌رسانی مشغول شدید؟
من هیچ کاره هستم و به عنوان کسی که می‌خواهد مسئولیت اجتماعی خود را انجام دهد فقط در کنار جان برکفان هلال احمر، درحال کمک رسانی هستم. مدت‌هاست در موسسه خیریه خادم مشغول به کار هستم و موضع من مشخص است؛ همیشه با تمام توان در هر برهه‌ای کنار مردم محروم و آسیب دیده بوده‌ام.
تمام تلاشم در این روزها این است که در این جنگ وحشتناک و در این شرایط بحرانی در کنار مردم آسیب‌دیده باشم. باید کنار هم مقاومت و ایستادگی کنیم تا از این بحران عبور کرده و در این جنگ پیروز شویم. الان وقت مناسبی برای خیلی چیزها نیست و انتقادات باید بماند برای بعد. من هم یکی از منتقدان سرسخت به برخی مسائل بودم و هستم اما الان جایش نیست و باید یکپارچه در کنار مردم باشیم و در این جنگی که همه ابرقدرت ها مقابل ما هستند، پیروز شویم.


*به عنوان کسی که در دل حادثه هستید، حجم خرابی‌های مناطق مسکونی تا چه اندازه است؟
حجم خرابی‌ها بسیار است و مردم عادی در حال کشته شدن هستند. ممکن است عده‌ای من را قضاوت کنند اما برای من در این برهه مهم نیست. این جنگ تعرض به تمامیت ارضی و مردم ما است. مردم ما زیر این حجم از حملات و موشکباران تکه پاره شده‌اند. در این چند روز صحنه‌های غم‌انگیزی دیده‌ام که هرکسی ببیند قلبش جریحه‌دار می‌شود و تا چند سال از یاد نخواهد برد. من هیچ‌کاره هستم و به عنوان عضو کوچکی از جامعه و با لطفی که دوستان بامحبتم در هلال احمر داشته‌اند، فقط می‌خواهم به مردم خدمت کنم. نیروهای هلال احمر چه زن و چه مرد جانشان را کف دستانشان گذاشته‌اند و خالصانه و بدون دریافت ریالی به مردم خدمت می‌کنند و فقط قصد دارند مردم را از زیر آوار نجات دهند.


*حرف اخر؟
فکر می‌کنم هدف قرار دادن مدرسه میناب نشان داد که با هیچ کسی شوخی ندارند و فقط بحث حمله به مراکز نظامی نیست و همه مردم را مورد هدف قرار می‌دهند. متأسفانه در این میان عده‌ای سوءاستفاده می‌کنند اما در این بحران همه باید کنار هم باشیم تا بتوانیم مقابل این تعرض وحشتناک ایستادگی کنیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین‌های رزمی