string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

فوتبال ایران

30927
نویدکیا به‌دنبال بازیکن جدید

نویدکیا به‌دنبال بازیکن جدید


تیم فوتبال سپاهان اردوی تدارکاتی پیش‌فصل خود را به مدت ۲هفته در تهران برپا کرده و تمرینات بدنسازی و تاکتیکی خود را زیر نظر محرم نویدکیا پشت سر می‌گذارد. نویدکیا این روزها همزمان با برگزاری تمرینات و بازی‌های تدارکاتی به‌دنبال جذب بازیکن هم هست.

او که فصل گذشته گفته بود در صورت قهرمان نشدن از این تیم می‌رود حالا شاید به‌دلیل نیمه تمام ماندن رقابت‌های فصل به کارش ادامه می‌دهد. با این حال او خیلی خوب می‌داند که امسال هر طور شدن باید یک جام برای هواداران سپاهان بیاورد. نقل و انتقالات سپاهان اما بیشتر مربوط به خروجی‌ها بوده و انزو کریولی، ایوان سانچز، گئورگی گولسیانی، وحدت هنانوف، علی کمالی، مجید علیاری، محمد دانشگر، میلاد زکی‌پور، سیدمهدی حسینی، محمدرضا بردبار، محمدرضا اخباری، محمدمهدی محبی، نیما میرزازاد و علی کریمی از این تیم جدا شده‌اند. در سمت دیگر اما آرمین سهرابیان، امیرحسین جلالی‌وند، امیررضا جدی، رضا جعفری و غلامرضا ثابت‌ایمانی ورودی‌های طلایی‌پوشان بوده‌اند؛ البته بازیکنانی نیز از آکادمی سپاهان به تیم اصلی اضافه خواهند شد. شنیده می‌شود چند بازیکن جوان و باآتیه دیگر نیز در لیست خرید نویدکیا هستند و احتمالاً بزودی به جمع طلایی‌پوشان اضافه خواهند شد.

سپاهان در فصل جاری با استراتژی جدید در استفاده از بازیکنان آکادمی و همچنین بازیکنان جوان مستعد پا به مسابقات لیگ برتر خواهد گذاشت و محرم نویدکیا کار سختی برای شکوفا کردن این استعدادها خواهد داشت. شاگردان محرم نویدکیا در تیم فوتبال سپاهان که پیش از این در اردوی تهران دو مسابقه تدارکاتی مقابل فولاد خوزستان و گل‌گهر سیرجان برگزار کرده‌اند، اکنون قرار است سومین بازی آماده‌سازی خود را مقابل مس شهربابک انجام بدهند. این دیدار روز دوشنبه در اصفهان برگزار خواهد شد. سپاهان همچنان در تلاش برای تقویت ترکیب خود پیش از آغاز فصل جدید است و نویدکیا قصد دارد با جذب دو بازیکن جدید در پست‌های دفاع میانی و مهاجم نوک، نقاط ضعف تیم را برطرف کند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها