string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"
محمد قراگزلو

محمد قراگزلو

فوتبال ایران

30946
پرسپولیس هم جوان‌تر شد، هم قدرتمندتر

مقایسه خریدها و بازیکنانی که جدا شدند؛ فقط جانشین سروش و مرتضی پیدا نشده

پرسپولیس هم جوان‌تر شد، هم قدرتمندتر

پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی تا الان 10 بازیکن را از دست داده و 8 بازیکن به خدمت گرفته است. در عین حال با مقایسه خریدها و نفراتی که جدا شده‌اند به نظر می‌رسد تیم فصل آینده هم جوان‌تر شده هم قدرتمندتر. در عین حال مشخص است که با ماندن امیررضا رفیعی، شاید تیم تارتار با یک هافبک پست 10 و بازیساز و یک مدافع میانی که جای سروش رفعیی و مرتضی پورعلی‌گنجی را بگیرند، تکمیل خواهد شد.


*ابوالفضل بابایی - پوریا شهرآبادی: بابایی در دو سال‌ونیم حضورش در پرسپولیس نتوانست اعتماد مربیان را جلب کند و به اندازه تعداد انگشتان یک دست بازی نکرد اما شهرآبادی یک مهاجم دارای پتانسیل و ملی‌پوش است که فصل قبل در لیگ برتر آبدیده شده است.
*امید عالیشاه - مهدی تیکدری: با اینکه نقش کاپیتان محبوب سرخ‌ها در موفقیت‌های این تیم را نمی‌توان نادیده انگاشت اما عالیشاه در دو فصل گذشته غالباً مصدوم بود در حالی که تیکدری یکی از بهترین‌های لیگ بوده است که اگر همان کیفیت را در پرسپولیس ارائه دهد شاید بهترین خرید باشگاه باشد.
*امین کاظمیان - محمدمهدی محبی: کاظمیان یک خرید ناموفق بود که خیلی زود جدا شد اما محبی کیفیتش را در سپاهان و مس رفسنجان ثابت کرده و به عنوان یک لژیونر و ملی‌پوش به پرسپولیس آمده است که اگر همان بازیکن باکیفیت سپاهان باشد در تیم جدیدش هم ستاره می‌شود.
*رضا شکاری - پوریا لطیفی‌فر: شکاری خرید گرانقیمت و ناموفقی بود که خیلی زود جدا شد اما لطیفی‌فر کاپیتان تیم ملی امید است که می‌تواند کارایی و کیفیت بالاتری نسبت به شکاری ارائه کند و در پست‌های 8 و 6 هم قابلیت بازی دارد.
*سهیل صحرایی - محمدمهدی زارع: هر دو بازیکن تیم ملی امید هستند اما صحرایی در تمام فصول گذشته نتوانست به ترکیب اصلی راه یابد، در شرایطی که زارع پتانسیل فیکس شدن را دارد و با توجه به اینکه قبلاً عضوی از تیم ملی بوده می‌تواند جزو ستاره‌های لیگ در پیراهن پرسپولیس بدرخشد.
*میلاد سرلک - پویا پورعلی: سرلک یکی از ستاره‌های پنهان پرسپولیس در فصول گذشته بود اما بعد از بازگشت از ملوان و مصدومیت‌هایی که داشت، افت کرد. پورعلی نسبت به او تدافعی‌تر است و بازیکن متخصص پست 6 به حساب می‌آید.
*میلاد محمدی - ابوالفضل جلالی: با اینکه میلاد در سه جام جهانی بازی کرده و به عنوان لژیونر به پرسپولیس آمد اما در دو فصل گذشته به تعداد انگشتان یک‌دست نمایش قابل دفاعی نداشت. جلالی 6 سال جوان‌تر از اوست و البته در جام جهانی هم بازی کرده است.
*مجتبی فخریان - مجید عیدی: با اینکه پست بازی‌شان یکی نیست اما فخریان آنقدر پتانسیل نداشت که در پرسپولیس ماندنی شود در حالی که به نظر می‌رسد عیدی دفاع راست فیکس تیم تارتار خواهد بود و احتمالاً کیفیتی بالاتر از دنیل ‌گرا داشته باشد.
 با در نظر گرفتن این مقایسه‌ها به نظر می‌رسد اگر تارتار بتواند جانشین مناسبی برای پورعلی‌گنجی و رفیعی در پست مدافع میانی و هافبک بازیساز پیدا کند، تیم بهتری نسبت به فصل قبل بسته است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها