string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

فوتبال ایران

31621
تیم همیشه شاکی!

آبی ها هرگز از داوری راضی نیستند

تیم همیشه شاکی!

در حالی که برخی کارشناسان از عملکرد بنیادی فر ابراز رضایت کرده و حتی داوری او را یکی از بهترین داوری ها می دانند اما باشگاه استقلال چنین نظری ندارد و نسبت به داوری بنیادی فر نظر مساعدی ندارد. 

در همین راستا باشگاه استقلال با ارسال نامه‌ای رسمی خطاب به کمیته داوران، شکایت خود از تیم داوری داربی اعلام داشت. در این نامه به سه مورد که بازیکن پرسپولیس به دلیل خطا بر روی رزاقی‌نیا، آقاسی و اسلامی باید اخراج می‌شد اشاره شده است. در این نامه به این موضوع اشاره شده است که جدا از قضاوت عجیب بنیادی فر، سکوت اتاق VAR و عدم فراخواندن این داور برای بازبینی صحنه‌ها، به خودی خود جای تامل دارد و نیاز است تا کمیته داوران برخوردی جدی در این خصوص داشته باشد تا دیگر شاهد چنین قضاوت‌هایی باشیم.»
البته شکایت استقلال فقط داور را نشانه نمی رود. باشگاه استقلال از محمد حسین کنعانی زادگان به دلیل رفتارش در دربی و ری اکشن هایی که بعد از این بازی از خود نشان داده نیز شکایت کرده است تا عملا بعد از دربی 107 دو شکایت از سوی باشگاه استقلا یکی علیه بنیادی فر ودیگری علیه کنعانی زادگان به ثبت برسد. استقلالی ها اصلا قبول ندارند که بنیادی فر در دربی عملکرد درخشانی داشته و به شدت از رفتار و تصمیمات او ناراحت ودلخورند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها