string(63) "{"title":"","caption":"","location":["35.685745","51.4209478"]}"

اخبار

32077
فرصت طلایی برای بازگشت به ترکیب استقلال

حساب سرمربی استقلال روی احمدی در روزهای فشرده لیگ

فرصت طلایی برای بازگشت به ترکیب استقلال

مهران احمدی از ابتدای فصل تاکنون تنها در دو بازی در فهرست ۱۸ نفره استقلال قرار گرفته است. یک بار در دیدار مقابل پرسپولیس در لیگ برتر و بار دیگر در بازی برابر السد در لیگ نخبگان آسیا.
با این حال حضور احمدی در این دو مسابقه نیز به بازی کردن ختم نشد و این بازیکن همچنان در انتظار نخستین فرصت خود برای حضور در ترکیب استقلال است. احمدی تا کنون یک دقیقه هم برای استقلال بازی نکرده است.
این بازیکن پیش از آغاز مسابقات با مصدومیتی مواجه شد که باعث شد شروع لیگ را از دست بدهد. با وجود این انتظار می‌رفت او بتواند در مقطعی به شرایط بازی برسد و حتی برای دربی تهران که از حساسیت بالایی برخوردار بود، نام او بیشتر از همیشه مطرح شد، اما در نهایت احمدی در آن مسابقه روی نیمکت نشست و فرصت حضور در زمین را پیدا نکرد.
در مورد وضعیت این بازیکن گفته می‌شود در جریان روند درمان و ترمیم محل آسیب‌دیده، بار دیگر در تمرینات استقلال دچار مشکل شد و همین مسأله بازگشت او به میادین را به تأخیر انداخته است.
به همین دلیل او تاکنون نتوانسته در مسابقات رسمی برای استقلال به میدان برود.
در عین حال اما حضور احمدی در فهرست استقلال برای دو مسابقه مهم مقابل پرسپولیس و السد نشان می‌دهد که در مقاطعی شرایط او برای حضور در جمع بازیکنان بازی فراهم بوده است که کادر فنی ترجیح داده برای جلوگیری از تشدید مصدومیت درباره استفاده از او ریسک نکند.
حالا تعطیلی لیگ برتر می‌تواند فرصتی مهم و حتی طلایی برای احمدی باشد تا خود را به شرایط مطلوب برساند.
سهراب بختیاری‌زاده نیز در تازه‌ترین صحبت‌هایی که با این بازیکن داشته از او خواسته برای شروع دوباره مسابقات آماده باشد. استقلال در فاصله۱۶مهر تا ۱۶آبان با برنامه‌ای فشرده روبه‌رو است و قرار است در این مدت 8 مسابقه برگزار کند.
طبیعی است که حضور بازیکنی مانند احمدی می‌تواند بخشی از فشار مسابقات را از روی سایر بازیکنان کم کند.
بختیاری‌زاده اعتقاد دارد احمدی از نظر فنی یکی از بازیکنان بااستعداد استقلال است و حتی می‌تواند در آینده به تیم ملی برسد و از ظرفیت بالایی برخوردار است که باید دید این بازیکن در شروع دوباره مسابقات و در بازی مقابل تراکتور به فهرست استقلال بازمی‌گردد و مهم‌تر از آن، آیا بالاخره فرصت حضور در زمین را پیدا خواهد کرد یا بازگشت او باز هم به تعویق می‌افتد؟!


انتهای پیام/
دیدگاه ها