مربی تیم فوتبال پرسپولیس ابراز امیدواری کرد بتوانند با کادر جدید این تیم را به جایگاه واقعی اش برسانند.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس که در دیدار این تیم برابر تراکتور از جایگاه ویژه، تماشاگر این نبرد حساس بود، از عملکرد سرخپوشان و همچنین کریم باقری تمجید کرد.
سرمربی موقت تیم فوتبال پرسپولیس با وجود شکست مقابل سپاهان در دیدار سوپرجام فوتبال ایران مدعی شد سرخپوشان در این مسابقه بیشتر صاحب موقعیت گلزنی شدند.
از سوی سازمان لیگ فوتبال ایران، زمان نشست خبری سرمربیان پرسپولیس و سپاهان اعلام شد.
کادرفنی تیم فوتبال پرسپولیس امشب جلسه ای را پیرامون آخرین وضعیت این تیم برگزار خواهند کرد.
مدیرعامل پرسپولیس گفت: تا زمانی که سرمربی جدید معرفی نشود، کریم باقری هدایت پرسپولیس را برعهده دارد.
باشگاه پرسپولیس در شرایط فعلی باید دو سه بازیکن خوب را جذب کند .
باقی ماندن کریم باقری در تیم بهترین اتفاق ممکن خواهد بود و توقعات را کاسته و فشار را از روی تیم برخواهد داشت .
نیمفصل اول بیست و چهارمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتبال کشور به پایان رسید و در پایان نیمفصل تیمهای تراکتور، سپاهان و پرسپولیس به ترتیب در جایگاههای اول تا سوم قرار گرفتند. در حال حاضر پرسپولیس تنها تیم لیگ برتری است که سرمربی ندارد و کریم باقری در ۲ بازی پایانی هدایت سرخها را برعهده داشت که نتیجه آن ۲ برد و ۶ امتیاز در ۲ بازی پایانی نیمفصل اول بود. با این شرایط خیلی از پیشکسوتان و هواداران پرسپولیس انتطار دارند که باقری فرد اول کادرفنی سرخپوشان تهرانی در نیمفصل دوم لیگ برتر باشد.
مهدوی می گوید منحل شدن شرکت ۹۸ و فعالیت این تیم فکر کسانی است که به حاشیه ها و موارد منفی فکر می کنند.
در شرایط فعلی پرسپولیس ،کادر فنی داخلی پرسپولیس بهترین هستند .
عیسی آل کثیر به شدت از سرمربیگری باقری در تیمشان به نیکی یاد می کند وسرمربی قبلی اسپانیایی را مسبب همه ناکامی بازیکنان و تیم پرسپولیس می داند .
پیشکسوت پرسپولیس معتقد است سرمربی وطنی تصمیم خوبی در خصوص جدایی اش گرفت .
پیشکسوت سرخ ها می گوید در حال حاضر برای باشگاه پرسپولیس خیلی مهم است که در سه چهار روز اخیر سرمربی جدیدش را انتخاب کند تا بازیکن بداند که قرار است با چه مربی برای چند جام و بازیهای سخت پیش رو کار کند.