پایان راه لوکا مودریچ، ستاره پرافتخار کروات با رئال مادرید

از همین حالا دلتنگت هستیم

ورزش

100141
از همین حالا دلتنگت هستیم

«زمانش رسید. زمانی که هرگز نمی‌خواستم از راه برسد ولی ‏فوتبال همین است و در زندگی هر چیزی شروعی دارد و پایانی.‏»

حامد جیرودی _ خبرنگار گروه ورزشی: «من شنبه پیش‌رو آخرین بازی‌ام را در برنابئو انجام خواهم داد. من سال ‌ ۲۰۱۲ در حالی به رئال آمدم که به رؤیایم رسیده بودم، پوشیدن پیراهن بهترین تیم دنیا. من جاه‌طلبی زیادی داشتم و می‌خواستم به موفقیت‌های بزرگ برسم ولی تصورش را هم نمی‌کردم که قرار است تا این حد در موفقیت‌های بزرگ رئال سهیم باشم... با اینکه بعد از جام باشگاه‌های جهان دیگر این پیراهن را به تن نخواهم کرد، ولی همیشه مادریدیستا خواهم بود. به امید دیدار. رئال مادرید همیشه خانه من خواهد بود. تا آخر عمر. حالا مادرید، همین و بس. »

این بخشی از بیانیه خداحافظی لوکا مودریچ با هواداران رئال مادرید است؛ ستاره‌ای که ۶  قهرمانی در چمپیونزلیگ، ۴ قهرمانی در لالیگا، ۵ قهرمانی در جام باشگاه‌های جهان، ۴ قهرمانی در سوپرجام اسپانیا، ۵ قهرمانی در سوپرجام اروپا، ۲ قهرمانی در کوپا دل ری، یک قهرمانی در اینترکنتینتال و یک توپ طلا با لباس رئال به دست آورده تا در ۱۳ فصل همراهی کهکشانی‌ها، ۲۸ جام با این تیم به دست آورده باشد و به یکی از ستاره‌های بزرگ تاریخ این باشگاه تبدیل شود. مودریچ در فصلی که گذشت و در سن ۳۹ سالگی، نشان داد استعداد ناب فوتبال سن و سال نمی‌شناسد ولی رئال با وجود علاقه ژابی آلونسو سرمربی فصل آینده‌اش به تمدید قرارداد یک‌ساله با لوکیتا، بالاخره تصمیم نهایی را گرفت و به این نتیجه رسید که زمان خداحافظی با او رسیده است؛ موضوعی که روزنامه مارکا در واکنش به آن نوشت: «مودریچ، بهترین ۱۰ تاریخ رئال مادرید، خداحافظی می‌کند؛ از همین حالا دلتنگت هستیم.» و  AS هم تیتر زد: «لوکا باعث افتخار بود.» کریستیانو رونالدو هم برای لوکیتا نوشت: «ممنون بابت همه‌ چیز، لوکا! افتخار بزرگی بود که لحظات زیادی را با تو در این باشگاه سهیم باشم. برایت آرزوی موفقیت می‌کنم.» و کریم بنزما هم عنوان کرد: «ممنون، خیلی ممنون. چه بازیکنی، شماره ۱۰ ابدی.»

البته خداحافظی مودریچ به همین سادگی نخواهد بود و قرار است برنامه ویژه‌ای برای وداع با مرد کروات تدارک دیده شود. رئال مادرید بعد از بازی خانگی ساعت ۱۷:۴۵ امروز مقابل رئال سوسیداد در برنابئو به صورت مشترک برنامه‌ای برای خداحافظی با مودریچ و کارلو آنچلوتی تدارک دیده است؛ مردانی از نسل طلایی مادرید که از این پس بخشی از تاریخ و افتخارات لوس بلانکوس خواهند بود.

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها