به بهانه «آزادسازی خرمشهر» و «روز دزفول، روز ملی مقاومت و پایداری»
خدمترسانی بانک صادرات ایران به مردم دو اسطوره مقاومت در خوزستان
بازار
100221

خدمات بانک صادرات ایران به مردم دو شهر خرمشهر آزاد و دزفول قهرمان در سال گذشته، علاوه بر تأمین مالی واحدهای اقتصادی و صنعتی، با پرداخت بالغ بر ۱۷۶۰ فقره وامهای قرضالحسنه به ارزش ۳۳۷۵ میلیارد ریال تداوم یافت.
ایران آنلاین: این بانک در ادامه خدمترسانی به مردم شهرهای مختلف استان خوزستان و پشتیبانی از صنایع بزرگ و مادرتخصصی حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، با پرداخت انواع وامهای قرضالحسنه و حمایتی، از مردم اقصی نقاط این استان نیز در قالب مسئولیتهای اجتماعی خود، حمایت کرده و روند این کمکها همچنان ادامه دارد.
به گزارش روابطعمومی بانک صادرات ایران، بنا براین گزارش، بانک صادرات ایران طی سال گذشته در شهر خرمشهر تعداد ۴۶۶ فقره انواع وام قرضالحسنه و حمایتی به ارزش بالغ بر ۸۷۴ میلیارد ریال شامل ۱۵۰ فقره وام فرزندآوری به مبلغ ۱۴۹ میلیارد ریال، ۱۳۷ فقره وام ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ ۴۵۳ میلیارد ریال، ۵۸ فقره نوسازی و بهسازی مسکن و ودیعه مسکن مستأجران به مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال و ۱۲۱ فقره وام قرضالحسنه و حمایتی به مبلغ ۱۲۲ میلیارد ریال در قالب وامهای مشاغل خانگی و حمایت از کارآفرینی تحت نظارت نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد، سازمان بهزیستی، بسیج سازندگی و سایر موارد پرداخت کرده است.
بانک صادرات ایران در شهر دزفول نیز طی سال گذشته با پرداخت ۱۲۹۸ فقره وام و تسهیلات به ارزش بیش از ۲۵۰۰ میلیارد ریال شامل ۳۵۹ فقره وام ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد ریال، ۳۸۷ وام فرزندآوری به مبلغ ۳۳۶ میلیارد ریال، ۲۸۰ فقره وام نوسازی و بهسازی مسکن روستایی و ودیعه مسکن مستأجران به مبلغ ۵۵۷ میلیارد ریال و ۲۷۲ فقره وام قرضالحسنه و حمایتی به مبلغ ۴۰۷ میلیارد ریال در قالب وامهای مشاغل خانگی و حمایت از کارآفرینی تحت نظارت نهادهای حمایتی تا حدودی به رسالت خود برای حمایت از مردم غیور این شهر عمل کرده است.
سوم خردادماه یادآور رشادتهای دلیرمردان کشور در آزادسازی خرمشهر سرافراز و آزاده است. چهارم خردادماه نیز به دلیل مقاومت جانانه مردم قهرمان دزفول در برابر موشک باران عراق در دفاع مقدس، در تقویم رسمی کشور به نام روز دزفول و روز ملی مقاومت و پایداری نامگذاری شده است.
انتهای پیام/