رئیس اورژانس ۱۱۵ شهرستان بابلسر:

سانحه رانندگی در مازندران ۲ فوتی و یک مصدوم برجا گذاشت

جامعه

100503
سانحه رانندگی در مازندران ۲ فوتی و یک مصدوم برجا گذاشت

سیدکاظم جلیلیان گفت: انحراف خودروی پژو پارس و برخورد با تیر برق در بهنمیر ۲ فوتی و یک مصدوم برجا گذاشت.

ایران آنلاین: سیدکاظم جلیلیان روز یکشنبه اظهار کرد: در ساعت ۲۲ و ۴۸ دقیقه دیشب -شنبه- یک مورد سانحه رانندگی دلخراش در بالامحله بهنمیر به مرکز اورژانس ۱۱۵ بابلسر گزارش شد.

به گزارش ایرنا، او افزود: پس از حضور عوامل اورژانس شهرستان مشخص شد، بر اثر انحراف خودروی پژو پارس و برخورد با تیر برق ۲ نفر راننده و سرنشین جلو در دم فوت شدند و سرنشین عقب هم به بیرون پرت و با مصدومیت به بیمارستان شفا ساری منتقل شد.

رئیس اورژانس ۱۱۵ شهرستان بابلسر تعداد حادثه دیدگان را سه مرد در حدود ۲۰ تا ۲۲ ساله اعلام کرد.

همچنین سیدحمید میرشعبانی رییس آتش نشانی بابلسر در مورد این حادثه گفت: در ساعت ۲۳ شب گذشته از آتش نشانی بهنمیر برای جداسازی ماشین از تیر برق درخواست نیروی امداد و نجات شد و بلافاصله یک تیم عملیاتی از بابلسر با تجهیزات کامل در محل سانحه حاضر شدند.

بهنمیر از توابع شهرستان بابلسر و حدود هشت هزار نفر جمعیت دارد.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه