معاون رئیس‌جمهور:

فرهنگ جهاد سازندگی را باید با برگرداندن فضای مشارکت به مردم احیا کنیم

دولت

100505
فرهنگ جهاد سازندگی را باید با برگرداندن فضای مشارکت به مردم احیا کنیم

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییس جمهور گفت: خلا امروز جامعه ما فاصله گرفتن از مردم و مشارکت ندادن آنهاست. ما باید فرهنگ جهاد سازندگی و روحیه جهادگری را با برگرداندن فضای مشارکت به مردم احیا کنیم.

ایران آنلاین: عبدالکریم حسین‌زاده همزمان با سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در دیدار با جمعی از جهادگران سازندگی گفت: این معاونت قرار است صدای بی صدایان باشد؛ خانه تمام کسانی که در بطن جامعه هستند اما در تصمیم گیری ها و امور دیده نمی شوند. 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت،حسین زاده گفت: لازم است روحیه و فرهنگ جهاد سازندگی و جهادگری واقعی زنده شود؛ الان بیشتر مجموعه ها دنبال تعریف ردیف و سرفصل اعتباری در بودجه سنواتی هستند. در حالی که باید خودشان بتوانند خلق ثروت کنند.

حسین‌زاده افزود: متاسفانه موازی کاری ها و تداخل در عرصه توسعه روستایی و محرومیت زدایی بسیار زیاد است.

وی در ادامه گفت: امروز ۳۲ دستگاه در زمینه توسعه روستایی و حداقل ۶۴هزار گروه جهادی و قرارگاهی در زمینه محرومیت زدایی و فقر به موازات اقدام و فعالیت دارند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت