قزاقستان پادشاه کاراته آسیا

ورزش

100574
قزاقستان پادشاه کاراته آسیا

رقابت‌های کاراته بزرگسالان آسیا در حالی با قهرمانی قزاقستان در مجموع دو بخش زنان و مردان به اتمام رسید که تیم ایران در جایگاه پنجم قرار گرفت.

ایران آنلاین:  رقابت‌های کاراته قهرمانی بزرگسالان آسیا که از روز جمعه به میزبانی ازبکستان و در شهر تاشکند آغاز شده بود، با برگزاری فینال‌های بخش‌های مختلف به پایان رسید.

تیم ایران در دو بخش مردان و زنان در این رویداد حضور یافت که تک مدال طلای آتوسا گلشادنژاد ستاره سال‌های اخیر کاراته ایران، تیم کشورمان را از ثبت یکی از بدترین نتایج تاریخ نجات داد.

علاوه بر گلشادنژاد که سزاوارانه با هدایت پیگاه زنگنه قهرمان شد، فاطمه صادقی، مرتضی نعمتی و کومیته تیمی مردان به نشان نقره رسیدند و سارا بهمنیار، کومیته تیمی زنان و کاتای تیمی مردان نیز برنر گرفتند.

در نهایت تیم اعزامی کشورمان با یک طلا، سه نقره و سه برنز و با فاصله‌ای بسیار زیاد با تیم صدرنشین، به مقام پنجمی بسنده کرد.

هرچند تیم ایران نسبت به دوره گذشته، یک پله در جدول توزیع مدالی صعود کرد، اما عملکرد سال‌های اخیر یک پیام برای جامعه این رشته و پرافتخار داشت.

کاراته ایران در سال‌های اخیر کاملا روند نزولی داشته و باید بپذیرد دیگر حتی در جمع مدعیان قاره کهن نیست و نباید با جملات کلیشه‌ای مثل «توان‌مان را به کاراته آسیا و جهان دیکه می‌کنیم»، خودمان را فریب بدهیم.

ناکامی مطلق کاتای انفرادی مردان و زنان و نرسیدن غیر قابل تصور کاتای تیم زنان به مدال، از شکست‌های سخت کاراته ایران در تاتامی تاشکند بود.

به این مهم باید به نتایج ضعیف کومیته مردان نیز اشاره کرد که این تیم در بخش انفرادی تنها یک مدال نقره گرفت و در کومیته تیمی نیز مدال طلا و عنوان قهرمانی را تقدیم اردن کرد.

تنها نکته مثبت این مسابقات برای کاراته ایران، عملکرد خوب شاگردان پگاه زنگنه بود که در کومیته انفرادی صاحب یک طلا، یک نقره و یک برنز شده و در کومیته تیمی نیز برنز گرفتند.

پس بهتر است به جای رویاپردازی و حاشیه‌سازی برای یکدیگر، کمی واقع‌بین باشیم و برای بازگشت به جمع مدعیان کاراته آسیا و جهان تلاش کنیم.

در این رویداد، قزاقستان با عملکرد درخشانی که در کومیته (مبارزه) داشت، پادشاه جدید کاراته قاره‌کهن لقب گرفت. این تیم با چهار طلا، یک نقره و پنج برنز، قهرمان شد.

ژاپن با سه طلا، پنج نقره و چهار برنز به مقام نایب‌قهرمانی بسنده کرد. هرچند اعزام نکردن کاتای تیمی موجب شد تا سامورایی‌ها قهرمانی مجموع را به قزاقستان تعارف بزنند. اگر کاتای تیمی ژاپن به مسابقات اعزام می‌شد که به احتمال بسیار فراوان به مدال طلا می‌رسید، ژاپن در جدول مجموع مدالی نیز بالاتر از قزاق‌ها قرار می‌گرفت.

ویتنام با سه طلا و یک برنز،عنوان سومی را به دست آورد. اردن با دو طلا و سه برنز، چهارم شد و ایران با یک طلا، سه نقره و سه برنز به مقامی بهتر از پنجمی دست نیافت.

در پایان فراموش نکنیم پاراکاراته ایران در این مسابقات به مقام قهرمانی رسید و پرچم کشورمان را به اهتزاز درآورد.


انتهای پیام/
منبع: ایرنا
دیدگاه ها
آخرین اخبار ورزش