در اصفهان؛

عامل آتش‌ زدن یک کارخانه دستگیر شد

جامعه

100697
عامل آتش‌ زدن یک کارخانه دستگیر شد

سازمان اطلاعات پلیس اصفهان از دستگیری عامل آتش زدن یک کارخانه صنعتی در اصفهان خبر داد.

ایران آنلاین: در پی بروز یک فقره آتش سوزی عمدی در یکی از کارخانه‌های شهرک سنگبری محمودآباد اصفهان در ۲۸ اردیبهشت امسال و ایجاد خسارت مادی، جو ناامنی و رعب و وحشت، مراتب شناسایی و دستگیری عامل این آتش سوزی در دستور کار سازمان اطلاعات انتظامی اصفهان قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، پس از ساعت ها اقدام میدانی هویت عامل اصلی شناسی و مشخص شد وی پس از بزه ارتکابی به استان های شمالی متواری و مخفی شده اما قصد بازگشت به اصفهان را دارد.

در این رابطه پس از ساعت ها اقدام خاص پلیسی، متهم تحت تعقیب که سابقه شرارت هم دارد روز گذشته در یک عملیات پیچیده اطلاعاتی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات انتظامی استان اصفهان در شهر اصفهان پس از شلیک چندین تیر زمین گیر و تحویل مراجع قضایی شد.

به گزارش ایرنا، شهرک صنعتی محمودآباد در ۱۰ کیلومتری شمال اصفهان به مساحت ۸۷۰ هکتار قرار دارد که بیش از یک هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و خدماتی در آن مشغول فعالیت هستند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه