نیویورک تایمز: ترامپ میخواهد از جنگ اوکراین فاصله بگیرد
جهان
100924

یک روزنامه آمریکایی نوشت که رئیس جمهور این کشور تمایلی ندارد به روسیه فشار بیاورد یا تحریمهایی را علیه آن اعمال کند.
ایران آنلاین: روزنامه «نیویورک تایمز» از تمایل «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای فاصله گرفتن از بحران جنگ اوکراین خبر داد.
نیویورک تایمز به نقل از منابع دولتی نوشت: «ترامپ نشان داده که در حال عقبنشینی از درگیری [اوکراین]است که منعکسکننده اظهارات معاون خود مبنی بر آمادگی کامل آمریکا برای خروج [از روند مذاکرات صلح اوکراین]میباشد».
به گزارش دانشجو، این منابع که نامشان فاش نشد به این روزنامه گفتند که رئیس جمهور آمریکا تمایلی ندارد با استفاده از روشهای قهری از جمله اعمال تحریم، به روسیه فشار بیاورد.
در این گزارش آمده است: «ترامپ به روشنی اعلام کرده که قصد اعمال فشار به روسیه را ندارد، چه برسد به اینکه تحریمهای اقتصادی شدید بر آن اعمال کند».
انتهای پیام/