رئیس‌کل دادگستری هرمزگان:

آخرین جان‌باخته شناسایی شده در حادثه بندر شهید رجایی، آتش‌نشان بود

جامعه

100977
آخرین جان‌باخته شناسایی شده در حادثه بندر شهید رجایی، آتش‌نشان بود

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان با اشاره به فوت ۱۱ مفقودی حادثه بندر شهید رجایی، گفت: تعداد جان‌باختگان به ۵۸ نفر رسید که آخرین جان‌باخته شناسایی‌شده آتش‌نشانی بنام «رنجبر» بود.

مجتبی قهرمانی در نشست خبری با اصحاب رسانه هرمزگان افزود: همچنین ۲۰ نفر از جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی از طریق آزمایش ژنتیکی شناسایی شدند.

به گزارش ایرنا، وی بیان کرد: دیه ۵۸ جان‌باخته حادثه بندر شهید رجایی، تامین و به خانواده‌هایی که مراجعه‌ کرده بودند، واریز شده است.

رئیس‌کل دادگستری هرمزگان همچنین با اشاره به اینکه پرداخت دیه مصدومان حادثه بندر شهید رجایی از فردا هفتم خردادماه آغاز می‌شود، اظهار کرد: این مبلغ پس از تایید پزشکی قانونی و براساس نظر کارشناسان، به مصدومان پرداخت خواهد شد.

محوطه‌ای ۱۷ هکتاری و پُر از کانتینر در مجتمع ۲ هزار و ۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی ششم اردیبهشت امسال با یک انفجار دچار آتش‌سوزی شد و طبق آمار رسمی ۵۸ داغ سنگین بر دل‌های مردم بندرعباس گذاشت.

این انفجار در «پایانه سینا» یکی از پایانه‌های کانتینری بندر شهید رجایی رخ داد و ۲ هزار و ۳۰۰ کانتینر حاوی محموله در این حادثه دچار خسارت شدند.

ایران آنلاین
انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه