میدری: کارگران پیشرانان تحول در جامعه هستند
دولت
101015

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سناریوهای اجتماعی باید طوری طراحی شود که کارگران در ایجاد تغییرات و اصلاح سیستم مدیریتی درگیر باشند، زیرا بدون آنان هیچ تحولی رخ نخواهد داد، این احساس و همراهی جمعی باید موجب تحول اجتماعی شود.
ایران آنلاین: احمد میدری روز سه شنبه در همایش ملی کار با اشاره به اهمیت نقش کارگران در تولید و اقتصاد کشور افزود: کارگران به عنوان کسانی که از نظر اجتماعی ضعیف شمرده شدهاند، واقعاً پیشروان تحولات جامعه هستند. کارگران نه تنها ناتوان نیستند، بلکه باید به حقوق و خواستههایشان توجه شود.
به گزارش ایران آنلاین، میدری یادآورشد: در تاریخ معاصر، کارگران خواستار آموزش رایگان و بهداشت عمومی بودهاند. آنان خواستار دریافت خدمات بازنشستگی و حقوق در همان سطح برابر با سایر اقشار جامعه بودند.
میدری به تحولاتی که کارگران ایجاد کردند، اشاره و اظهار کرد: به رغم پیشرفتهای مختلف و متعدد از جمله در حوزه دریافت مالیاتی و آموزشی، اگر پشت این تحولات تشکلهای کارگری نباشند، نمیتوانیم انتظار تغییر و بهبودی در وضعیت موجود داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: سناریوهای اجتماعی باید طوری طراحی شود که کارگران در ایجاد تغییرات و اصلاح سیستم مدیریتی درگیر باشند، زیرا بدون آنان هیچ تحولی رخ نخواهد داد، این احساس و همراهی جمعی باید موجب تحول اجتماعی شود.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به نبود حمایتهای اجتماعی برای کارگران اشاره کرد و گفت: دولت باید برای سلامت و تامین نیازهای غذایی کارگران اقدام کند، زیرا اگر کارگران دچار آسیب شوند، کل جامعه آسیب میبیند. بنابراین، زمانی که در جامعه از بحث ارتقا و تغییر میگوییم، نباید کارگران را فراموش کنیم.
میدری اعلام کرد: برای تحقق مسکن کارگری و دیگر نیازهای اجتماعی، باید دولت، دانشگاهها و تشکلهای کارگری در کنار هم قرار گیرند. در این راستا، همایشهای ملی کار باید به میزان بیشتری به انتقال ایدهها و نوآوریها در این زمینه کمک کنند.
گفت وگو راه حل مشکلات کار و اشتغال در کشور است
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز بر اهمیت گفت وگو در حل مسائل کار و اشتغال تاکید کرد و گفت: کشور نیازمند اصلاح و بهبود قوانین کار است، تا حقوق کارگران و کارفرمایان تضمین شده و رقابتپذیری اقتصادی تقویت شود.
در ادامه این مراسم، علی بابایی کارنامی بر ضرورت گفت وگو و مذاکره میان کارگران و کارفرمایان تاکید کرد و افزود: اگر امروز با یکدیگر صحبت نکنیم، نمیتوانیم به استانداردهای عادلانه در کشور برسیم. مسیر حکمرانی امروز ما بر پایه گفت وگو است.
وی ضمن اشاره به نقش انقلاب و قوانین مصوب در سالهای گذشته بر بهبود شرایط کاری کارگران، یادآورشد: کارگران و کارفرمایان باید بتوانند در حوزه مزد و سایر مسائل مذاکره کنند. این حق طبیعی و قانونی کارگران است که نقدهای خود را مطرح و در مسیر اصلاحات مشارکت داشته باشند.
بابایی کارنامی اظهارکرد: تغییر شیوههای کار در گذشته و ضرورت توجه به اقتصاد دیجیتال، نیازمند بازنگری در قوانین و ساختارهای موجود است.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: رقابت در دنیای امروز، نه تنها در کالای فیزیکی، بلکه در عرصه خدمات، فناوری و نیروی انسانی است. پس باید در قوانین کار تجدیدنظر کنیم و بهرهوری و حقوق کارگر را افزایش دهیم.
بابایی کارنامی اضافه کرد: ایران باید در مسیر رقابت جهانی قرار گیرد، سرمایهگذاری داخلی و خارجی باید برای تحقق این هدف، اولویت داشته باشد. تجربه ۴۰ ساله و مسیرهای تاریک و روشن، امروز میتواند مسیر درست را نشان دهد، اگر با سیاستهای مدرن و گفت وگو محور حرکت کنیم.
وی تاکید کرد: برای اصلاح قوانین کار و توسعه بهرهوری، باید همه توان خود را به کار گیریم و اجازه دهیم کارگر و کارفرما مقابل هم بنشینند و به توافق برسند. این مهمترین راه توسعه و رشد اقتصادی کشور است.
انتهای پیام/