احمدیان: اگر آمریکایی‌ها بدعهدی نکنند، مذاکرات می‌تواند رو به پیشرفت باشد

سیاست

101361
احمدیان: اگر آمریکایی‌ها بدعهدی نکنند، مذاکرات می‌تواند رو به پیشرفت باشد

دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در حاشیه نشست بین المللی نمایندگان عالی رتبه در امور امنیتی در مسکو تأکید کرد: «اگر آمریکایی‌ها اراده جدی داشته باشند و بدعهدی نکنند و هر بار حرف خودشان رو عوض نکنند (مذاکره) میتواند رو به پیشرفت باشد.»

ایران آنلاین: «علی اکبر احمدیان»، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران که در روسیه به‌سر می‌برد، در حاشیه نشست بین المللی نمایندگان عالی رتبه در امور امنیتی در مسکو در گفت‌وگو با خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت: «اگر آمریکایی‌ها اراده جدی داشته باشند و بدعهدی نکنند و هر بار حرف خودشان رو عوض نکنند (مذاکره) میتواند رو به پیشرفت باشد.»

به گزارش ایسنا، «علی اکبر احمدیان» برای حضور در سیزدهمین اجلاس امنیتی مسکو به روسیه سفر کرده است.

دور پنجم مذاکرات غرمستقیم تهران-واشنگتن روز گذشته ۲۴ مه (دوم خرداد) در رم و با میانجی‌گری عمان میان طرفین برگزار شد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران بعد از خاتمه دور پنجم مذاکرات که بار دیگر با میانجی‌گری عمان انجام گرفت، اظهار داشت: وزیر خارجه عمان در این دوره از مذاکرات تلاش کرد که راهکارهایی را مطرح کند که موانع موجود برطرف شود و پیشرفت‌های حاصل شود. در همین چارچوب ایده‌هایی مطرح شد و قرار شد که کار کارشناسی بیشتری توسط دو طرف در مورد ایده‌ها صورت بگیرد و به پایتخت‌ها منتقل خواهد شد؛ بدون اینکه هیچ تعهدی فعلا برای هیچ طرفی داشته باشد.

ایران تاکید کرده است به موجب عضویت در پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای(ان‌پی‌تی) غنی‌سازی داخلی حق آن است. افزون بر این، برنامه هسته‌ای ایران تحت یکی از سختگیرانه‌ترین برنامه‌های نظارتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست