در خیابان پیروزی اتفاق افتاد؛

کلاهبرداری میلیاردی پیرمرد ۷۰ساله تهرانی

جامعه

102266
کلاهبرداری میلیاردی پیرمرد ۷۰ساله تهرانی

پیرمرد ۷۰ ساله تهرانی که دست به کلاهبرداری میلیاردی زده بود، با هوشیاری پلیس تهران دستگیر شد.

ایران آنلاین: در پی وصول یک پرونده با موضوع کلاهبرداری پلیس تهران، مأموران با بررسی دقیق موضوع متوجه شدند مردی حدوداً ۷۰ ساله با جعل اسناد و عنوان جعلی مالکیت، اقدام به فروش ملکی به چند نفر کرده و میلیاردها تومان از این طریق کلاهبرداری کرده است.

به گزارش تسنیم، متهم با معرفی خود به عنوان مالک چند ملک در تهران و ارائه اسناد و مدارک جعلی، به دو نفر پبشنهاد ساخت مشارکتی یک واحد مسکونی واقع در خیابان پیروزی را داده و هر بار مبالغی سنگین بابت ثمن معامله از آن‌ها دریافت کرده بود؛ این در حالی بود که او هیچ مالکیتی بر ملک نداشته و حتی مستاجر آن ملک نیز هویت واقعی مالک را مشخص کرده است.

متهم که پس از فاش شدن ماجرا متواری شده بود، با اقدامات فنی و میدانی مأموران شناسایی و محل اختفایش در یکی از واحدهای مسکونی در خیابان بروجردی مشخص شد. در پی اخذ مجوز قضایی و اجرای عملیات غافلگیرانه، این فرد دستگیر و به اداره پلیس منتقل شد.

این فرد در ابتدا منکر تمامی اتهامات وارده شد، اما پس از مواجهه با اسناد و مدارک غیرقابل انکار، از جمله شناسایی توسط شکات و کشف مدارک هویتی و اسناد جعلی، لب به اعتراف گشود و به جرم خود مبنی بر فروش مال غیر و کلاهبرداری اعتراف کرد.

با دستور مقام قضایی، متهم با قرار وثیقه روانه زندان شد و پرونده وی برای ادامه روند قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۱۴ تهران ارسال شد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه