شرط ستاره مغضوب برای تمدید قرارداد با پرسپولیس چه بود؟
ورزش
102269

هافبک پرسپولیس در مذاکره با مدیران این باشگاه، شروط خود را برای تمدید قرارداد اعلام کرد.
ایران آنلاین: یاسین سلمانی در تابستان سال ۱۴۰۲ بعد از کشوقوسهای فراوان به جمع سرخپوشان ملحق شد تا شاگرد یحیی گلمحمدی، سرمربی وقت این تیم شود.
به گزارش ایرنا، سلمانی بعد از رسیدن به ترکیب اصلی پرسپولیس در دیدار با گلگهر سیرجان در چارچوب رقابتهای لیگ بیست و سوم دچار پارگی رباط صلیبی شد تا فصل خیلی زود برای این بازیکن به پایان برسد. در فصل ۱۴۰۳/۰۴ انتظار میرفت سلمانی تبدیل به ستاره پرسپولیس شود اما خوان کارلوس گاریدو اعتقادی به این بازیکن نداشت و در ادامه نیز اسماعیل کارتال نیز به او میدان نداد تا ۲ سال حضور وی در پرسپولیس بدون نقش خاصی از سوی این هافبک به پایان برسد.
پیشتر اعلام کردیم علیرغم اینکه کارتال اسم سلمانی را در لیست تمدیدیها پرسپولیس قرار داده این بازیکن چندادن تمایلی به ادامه حضور در پرسپولیس ندارد و قصد دارد لباس تیم جدیدی را برتن کند.
حالا پیگیریهای خبرنگار ایرنا نشان میدهد در جلسه امروز سلمانی و مدیر برنامههایش با رضا درویش، این بازیکن اعلام کرده یکی از شروط تمدید قراردادش با پرسپولیس انتقال قرضی او به تیم دیگری است. سلمانی که در این ۲ فصل کمتر فرصت بازی به او رسیده دوست دارد در فصل پیشرو در تیمی حضور داشته باشد که بیشتر فرصت بازی پیدا کند تا بازهم بتواند به شرایط ایدهآل خود باز گردد.
انتهای پیام/