رئیس پلیس پایتخت خبر داد؛

آماده‌باش کامل پلیس برای امنیت مراسم سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب

جامعه

102507
آماده‌باش کامل پلیس برای امنیت مراسم سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب

رئیس پلیس پایتخت از آماده باش صد در صدی پلیس و امنیت کامل جهت برگزاری مراسم سالگرد ارتحال رهبر کبیر انقلاب خبر داد.

ایران آنلاین: سرتیپ محمدیان، ضمن اشاره به تمهیدات و تسهیلات انتظامی و ترافیکی مراسم بزرگداشت رحلت امام خمینی(ره) گفت: مسیرهای منتهی به حرم از قبل اطلاع رسانی شده و کروکی مسیرهای تردد زائران، از طریق رابط های میام شهروندان و پلیس در اختیارشان قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: شهروندان و زائران می توانند بر اساس همان کروکی ها و سامانه های اطلاع رسانی، در حرم حضور داشته باشند. این مسیرها شامل بزرگراه‌های خلیج فارس، شهید کاظمی و مسیرهای صنیع خانی و تندگویان را شامل می شود.

به گزارش خبرگزاری پلیس، رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد: در طول مسیرهای مشخص شده همکارانم از ۴۸ ساعت قبل مستقر شده و خدمات انتظامی، امنیتی و ترافیکی را به شهروندان ارائه می دهند.

وی در پایان ضمن تشکر از شهروندان و زائران در همکاری با پلیس، خاطر نشان کرد: خوشبختانه تا این لحظه با اقدامات پیشگیرانه و تخصصی مشکل و موضوع خاصی نداشتیم.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه