آیین‌های سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی در «کویته» و «لاهور»

سیاست

102556
آیین‌های سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی در «کویته» و «لاهور»

آیین‌های گرامیداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران از سوی خانه‌های فرهنگ سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در شهرهای «کویته» و «لاهور» پاکستان برگزار شد.

ایران آنلاین: سمینار گرامیداشت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) با عنوان اندیشه‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی و اتحاد جهان اسلام به میزبانی خانه فرهنگ سرکنسولگری ایران در شهر «لاهور» مرکز ایالت پنجاب و گردهمایی اقتدار از دیدگاه امام خمینی (ره) به میزبانی خانه فرهنگ سرکنسولگری ایران در شهر «کویته» مرکز ایالت بلوچستان با حضور روسا و رهبران ارشد احزاب سیاسی و مذهبی پاکستان منعقد گردید.

به گزارش ایرنا، همچنین در این آیین های معنوی علیرضا رجائی سرپرست سرکنسولگری ایران در کویته، سید ابوالحسن میری رئیس خانه فرهنگ سرکنسولگری کشورمان در این شهر و نیز اصغر مسعودی رئیس خانه فرهنگ سرکنسولگری ایران در شهر لاهور طی سخنانی بر وحدت مسلمین و مبارزه با استکبار تاکید کردند.

شماری از شخصیت‌های پاکستانی نیز تاکید کردند ‌که امروز قدرت نرم انقلاب اسلامی در دفاع از مظلومین را می‌توان در خیزش جهانی برای فلسطین دید.

سید منیر حسین گیلانی وزیر اسبق آموزش پاکستان با اشاره به جایگاه جهانی اندیشه‌های امام خمینی (ره) گفت: ایدئولوژی امام خمینی در سطح جهانی بی‌نظیر است. گرچه ایشان امروز در میان ما نیستند، اما مکتب ایشان در ایران زنده و پویاست. ایران تنها کشوری است که در برابر سیاست‌های آمریکا تسلیم نشده و با قدرت ایستاده است.

رجائی، سرپرست سرکنسولگری ایران در کویته نیز گفت: امام خمینی (ره) با پیوند ملکوتی و اراده الهی، بیرق آزادی‌خواهی را در جهان برافراشت.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست