افزایش درهای ورود و خروج زائران در مرز مهران
فرهنگ
102589

سرپرست فرمانداری مهران با اشاره به شلوغی مرز و ساماندهی زوار گفت که بهمنظور تسهیل تردد و کاهش ازدحام در پایانه مرزی، تعداد درهای ورود و خروج زائران از یک به دو مورد افزایش یافته است.
ایران آنلاین: «حیدر نعمتی» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به افزایش حجم تردد در ایام اخیر، تمهیدهایی برای تسهیل در فرآیند عبور زائران از مرز اندیشیده شده که افزایش درهای تردد از جمله این اقدام ها است.
انتهای پیام/
به گزارش ایرنا، وی افزود: برای رفاه حال زائران، گیتهای تردد نیز بهصورت مجزا برای مردان و زنان طراحی و راهاندازی شده است تا روند عبور و مرور با نظم بیشتری انجام شود.
نعمتی همچنین با اشاره به گرمای هوا منطقه گفت: سامانه های خنککننده و مهپاش در پایانه مرزی مهران فعال شده و در حال ارائه خدمات به زائران هستند.
سرپرست فرمانداری مهران ادامه داد: افزون بر آبخوریهای ثابت، در چهار نقطه مختلف از پایانه مرزی آب سرد میان زائران پخش میشود تا از بروز گرمازدگی جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: با وجود حجم بالای تردد، خوشبختانه تاکنون هیچگونه مشکلی در روند ورود و خروج زائران غرفه از مرز مهران دیده یا گزارش نشده است.
با توجه به آغاز ایام عرفه ورود زائران برای سفر به عتبات عالیات عراق از مسیر پایانه مرزی افزایش چشمگیر یافته است.
انتهای پیام/