در بندر شادگان؛
برخورد دو قایق ۷ مصدوم بر جای گذاشت
جامعه
102639

رئیس اورژانس پیشبیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آبادان از مصدوم شدن هفت نفر در پی برخورد دو قایق در بندر شادگان خبر داد.
ایران آنلاین: دکتر افشین دریانبرد اظهار کرد: ساعت ۸:۱۳ امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد، از طریق تماس با سامانه ۱۱۵، گزارشی مبنی بر برخورد دو فروند قایق در بندر شادگان به اعلام شد و بلافاصله سه دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام و اقدامات درمانی اولیه برای مصدومان آغاز شد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: در این حادثه، هفت مرد در ردههای سنی ۲۰ تا ۵۰ سال دچار آسیبدیدگی شدند که پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه در محل، به بیمارستان شهید معرفیزاده شادگان انتقال یافتند.
دریانبرد با تاکید بر لزوم رعایت نکات ایمنی در ترددهای آبی، گفت: از شهروندان میخواهیم هنگام استفاده از وسایل نقلیه دریایی، اصول ایمنی و دستورالعملهای مرتبط را جدی بگیرند تا از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.
انتهای پیام/