شکست سنگین جوکوویچ در نیمهنهایی رولان گاروس
ورزش
103031

یانیک سینر با برتری قاطع ۳ بر صفر مقابل نواک جوکوویچ صرب راهی دیدار نهایی رقابتهای رولان گاروس فرانسه شد.
ایران آنلاین: در جریان دومین دیدار مرحله نیمه نهایی رقابتهای تنیس گرنداسلم رولان گاروس فرانسه، یانیک سینر مرد اول تنیس جهان از ایتالیا برابر نواک جوکوویچ صرب در ۳ ست متوالی و با نتایج ۶ بر ۴، ۷ بر ۵ و ۷ بر ۶ به برتری رسید تا حریف کارلوس آلکاراس اسپانیایی در دیدار فینال شود.
به گزارش ورزش سه، جوکوویچ برای چهارمین مرتبه متوالی برابر یانیک سینر تن به شکست داد و در حسرت رسیدن به بیست و پنجمین عنوان قهرمانی خود در مسابقات گرنداسلم ماند.
به این ترتیب دیدار مهیج فینال این رقابتها میان یانیک سینر و کارلوس آلکاراس مدافع عنوان قهرمانی برگزار خواهد شد.
این دو تنیسور تا کنون ۱۱ مرتبه به مصاف هم رفتهاند که سهم آلکاراس ۷ پیروزی و سهم سینر نیز ۴ پیروزی بوده است. ۴ دیدار اخیر این دو تنیسور مطرح جهان با برتری آلکاراس به پلیان رسیده و یانیک سینر که این بار بدون دادن حتی یک ست به فینال رولان گاروس رسیده، انگیزه بالایی برای گرفتن انتقام از نابغه اسپانیایی دارد.
انتهای پیام/