فدراسیون کشتی به امیررضا معصومی رضایتنامه نمی‌دهد

ورزش

103254
فدراسیون کشتی به امیررضا معصومی رضایتنامه نمی‌دهد

پیگیری‌‌ها حاکیست هیچ درخواستی از سوی فدراسیون کشتی ارمنستان برای به خدمت گرفتن امیررضا معصومی به فدراسیون کشتی ارسال نشده و حتی در صورتیکه این درخواست نیز مطرح شود، فدراسیون کشتی با آن مخالفت خواهد کرد.

ایران آنلاین: امیررضا معصومی چهره شاخص و با آتیه سنگین وزن کشتی آزاد ایران چند روزی است در کشور ارمنستان بسر می‌برد و طبق ادعای یکی از سایت‌های خبری این کشور مذاکرات موفقی را با فدراسیون کشتی ارمنستان برای تغییر تابعیت داشته است.

به گزارش ایسنا، علی رغم این ادعا، پیگیری‌های خبرنگار ایسنا حاکیست تاکنون هیچ درخواستی از سوی فدراسیون کشتی ارمنستان به فدراسیون کشتی ایران برای به خدمت گرفتن معصومی ارسال نشده و گفته می‌شود حتی در صورت ارائه این درخواست، فدراسیون کشتی به هیچ وجه رضایتنامه معصومی را برای تغییر تابعیت و کشتی گرفتن برای ارمنستان صادر نمی‌کند.

فدراسیون کشتی طی سال‌های اخیر موافقت خود را برای تغییر تابعیت برخی کشتی گیرانی که شانسی در تیم ملی ایران نداشته‌اند اعلام کرده اما حاضر نیست به نفرات درجه یک و دو در تیم های ملی رضایتنامه برای کشتی گرفتن زیر پرچم کشور دیگری را صادر کند.


انتهای پیام/
منبع: ایسنا
دیدگاه ها