مدیرکل دفتر مدیرت بحران استانداری بوشهر:

آتش‌سوزی در پتروشیمی متانول کاوه دیر بوشهر مهار شد

جامعه

103952
آتش‌سوزی در پتروشیمی متانول کاوه دیر بوشهر مهار شد

کورش دهقان گفت: با تلاش آتش نشان‌های شهر دیر، اداره بندر و شهرستان کنگان آتش سوزی در پتروشیمی متانول کاوه پس از یک ساعت مهار شد.

ایران آنلاین: کورش دهقان افزود: براساس آخرین گزارش دریافتی این حادثه سه نفر فوتی و دو مصدوم داشته که هم‌اکنون در بیمارستان بستری و تحت مداوا هستند.

به گزارش ایرنا، وی علت این آتش سوزی را جوشکاری در کشتی باری پهلوگرفته در اسکله متانول کاوه عنوان کرد و ادامه داد: بر اثر سهل انگاری و بی احتیاطی عوامل جوشکاری آتش به مخزن متانول سرایت کرده‌است.

دهقان یادآورشد: هم‌اکنون این آتش‌سوزی مهار شده و نیروهای آتش نشانی درحال خنک سازی مخزن و عملیات کولینگ هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با تایید فوت سه نفر در این حادثه گفت: دو نفر نیز همچنان در داخل کشتی گرفتار هستند.

احسان ایزدپناه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: حوالی ساعت ۱۱:۰۵ صبح امروز، یک فروند کشتی در اسکله شرکت متانول کاوه بندر دیر دچار حریق شد که این کشتی حامل متانول بوده و آتش‌سوزی به‌سرعت گسترش یافته است.

وی بیان کرد: بر پایه گزارش‌های اولیه تیم‌های امدادی، هفت نفر در این حادثه دچار آسیب شده‌اند که از این میان، دو نفر مصدوم توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافته‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر گفت: در زمان حاضر، عملیات امداد و نجات با حضور نیروهای عملیاتی هلال احمر و آتش‌نشانی ادامه دارد و دو نفر همچنان در داخل کشتی محبوس هستند که با توجه به شرایط بحرانی احتمال افزایش تلفات وجود دارد.

ایزدپناه افزود: برای انجام عملیات امدادی، یک دستگاه آمبولانس و دو دستگاه خودروی کمک‌دار به محل حادثه اعزام شده‌اند و نیروهای امدادی در تلاش‌اند امکان دسترسی به محبوس‌شدگان را فراهم کنند.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه