هدیه چشمگیر برای بازیکنان ازبکستان بعد از صعود به جام جهانی
ورزش
104005

شوکت میرضیایف رییس جمهور ازبکستان پس از صعود تاریخی تیم ملی فوتبال این کشور به جام جهانی، به بازیکنان و مربیان این تیم اتومبیل اهدا کرد. مراسم اهدای جوایز دیشب پس از پیروزی ۳ بر صفر مقابل قطر در تاشکند برگزار شد.
ایران آنلاین: شوکت میرضیایف رییس جمهور ازبکستان پس از صعود تاریخی تیم ملی فوتبال این کشور به جام جهانی، به بازیکنان و مربیان این تیم اتومبیل اهدا کرد. مراسم اهدای جوایز دیشب پس از پیروزی ۳ بر صفر مقابل قطر در تاشکند برگزار شد.
میرضیایف در این مراسم گفت: من معتقدم که این موفقیت تاریخی مردم ما را بیش از پیش متحد خواهد کرد و این صعود به منبع الهامی برای دستیابی به اهداف والای ما تبدیل خواهد شد. بازیکنان به عنوان الگویی برای جوانان ما عمل خواهند کرد و به تقویت اقتدار بینالمللی ازبکستان کمک خواهند کرد.
در این مسابقه، رومن رادف رییسجمهور بلغارستان، رابرت فیکو، نخستوزیر اسلواکی و رییسان دولتهای کشورهای آسیای مرکزی به همراه رئیس جمهور ازبکستان حضور داشتند.
انتهای پیام/