بازداشت ده‌ها تن از اعضای «کاروان پایداری» در مصر

جهان

104205
بازداشت ده‌ها تن از اعضای «کاروان پایداری» در مصر

ده‌ها تن از عناصر کاروان پایداری که از طریق فرودگاه قاهره وارد مصر شده بودند، در فرودگاه و هتل‌های مصر بازداشت شدند

ایران آنلاین: به نقل از عربی ۲۱، رسانه‌های مصری اعلام کردند که نیروهای امنیتی این کشور، ده‌ها تن از فعالان سیاسی تونسی و فرانسوی و الجزایری را در فرودگاه قاهره به علت تلاش برای مشارکت در کاروان پایداری که به سمت غزه در حال حرکت است را بازداشت کرده است.
 
به گزارش ایرنا، پلیس مصر با حمله به هتل داون تاون و یک هتل دیگر در مرکز قاهره که محل اسکان هیئت فرانسوی شرکت کننده در این کاروان بوده، آنها را بازداشت کرده و ارتباط با این افراد قطع شده است.
 
منابع رسانه‌ای مصر می‌افزایند که مسئولان این کشور علاوه بر بازداشت برخی از فعالان سیاسی، تعدادی از آنها را که وارد مصر شده بودند، اخراج کرده‌اند.
 
فتحیة رویبی وکیل الجزایری اعلام کرد که نیروهای امنیتی مصر ۴۰ شهروند الجزایری را که وارد فرودگاه قاهره شده بودند تا در کاروان پایداری مشارکت داشته باشند را از ورود به مصر منع کرده است.
 
نیروهای امنیتی مصری همچنین بیش از ۱۰ نفر از فعالان سیاسی مراکش را که با هدف مشارکت در این کاروان وارد فرودگاه قاهره شده بودند را اخراج کردند.
 
یک وبگاه تونسی نیز اعلام کرد که نیروهای امنیتی فرودگاه قاهره، یک هیئت متشکل از زنان تونسی را که برای مشارکت در کاروان پایداری وارد مصر شده بودند را بازداشت کرده‌اند.
 
وزارت خارجه مصر دیروز در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که اجازه ورود کاروان پایداری به مصر برای عبور از اراضی این کشور به سمت رفح را جز در صورت هماهنگی‌های قبلی با مسئولان رسمی مصر نخواهد داد.
 
این بیانیه اعلام کرد که ورود به اراضی یک دولت باید بر اساس قواعد و ضوابط حقوقی و امنیتی مشخص صورت گیرد و موافقت‌های لازم از طریق کانال‌های دیپلماتیک در این رابطه انجام شود.
 
این بیانیه در تناقض با رفتار خود در بازداشت عناصر شرکت کننده در کاروان پایداری و تلاش برای ممانعت از ورود عناصر آن به مصر مدعی شده که به حمایت از پایداری ملت فلسطین در اراضی خود ادامه می‌دهد و تجاوزهای رژیم صهیونیستی علیه قوانین بین‌المللی و قوانین انسانی را محکوم می‌کند.
 
دولت مصر که یکی از عوامل محاصره نوار غزه از طریق گذرگاه رفح به شمار می‌رود، مدعی شده که باید به اسرائیل برای پایان دادن به محاصره غزه و اجازه به ورود کمک‌های انسانی از طریق تمامی مسیرها فشار وارد شود.
‌کاروان زمینی «پایداری» که روز دوشنبه از تونس حرکت خود را به سمت غزه آغاز کرده تا محاصره این منطقه را بشکند، دیروز به شهر «زاویه» لیبی رسید و مورد استقبال ساکنان این شهر قرار گرفت.
 
این کاروان به سمت «طرابلس» پایتخت لیبی می‌رود و پس از آن به سمت شهر «مصراته» و در ادامه به سمت شرق این کشور می‌رود تا به گذرگاه مرزی «امساعد» میان لیبی و مصر برسد. در ادامه این کاروان با ورود به مصر به سمت قاهره پایتخت این کشور می‌رود تا در ۲۵ خرداد (۱۵ ژوئن) به گذرگاه رفح برسد.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان