پلیس هند: همه مسافران هواپیمای سقوط کرده کشته شدند
جهان
104248

خبرگزاری رویترز به نقل از پلیس هند گزارش داد: همه سرنشینان هواپیمای مسافربری هندی که امروز پنجشنبه پس از برخاستن از فرودگاه حیدرآباد در شهر دهلی نو سقوط کرد، کشته شده اند.
ایران آنلاین: خبرگزاری رویترز درحالی از کشته شدن تمام سرنشینان هواپیمای هندی به نقل از پلیس این کشور خبر داد که تارنمای خبری پرستراست هند پیش از آن به نقل از «جیاس مالک» رئیس پلیس احمدآباد اعلام کرده بود که هنوز به طور قطع نمی توان گفت که همه سرنشینان هواپیمای ایرایندیا که در این منطقه سقوط کرد، کشته شدهاند.
به گزارش ایرنا، کانال ۱۸ سیانانان نیوز هند نیز گزارش داد که هواپیما روی سالن غذاخوری خوابگاه یک دانشکده دولتی علوم پزشکی سقوط کرده و تعداد زیادی از دانشجویان پزشکی نیز کشته شدهاند. در تصاویری بخشی از هواپیما، روی بام ساختمان دیده میشد.
انتهای پیام/

کارکنان امداد و نجات اعلام کردند که تاکنون، حداقل ۳۰ جسد از ساختمان محل سقوط خارج شده و اعلام کردند که هنوز افراد بیشتری در داخل ساختمان گرفتار هستند.
براساس این گزارش، از ۲۴۲ سرنشین این پرواز، ۲۱۷ نفر بزرگسال و ۱۱ نفر کودک بودند. طبق اعلام شرکت ایندیا ایر، ۱۶۹ نفر از مسافران ملیت هندی، ۵۳ نفر انگلیسی، ۷ نفر پرتغالی و یک نفر کانادایی داشتند.

هواپیمای بوئینگ ۷۸۷ دریملاینر شرکت هوایی ایر ایندیا، پس از برخاستن از فرودگاه احمدآباد سقوط کرد. این هواپیما به مقصد لندن در حال حرکت بود و بین ساعت ۱ تا ۲ بعدازظهر به وقت محلی سقوط کرد. سیگنال هواپیمای ایر ایندیا در ساعت ۱۰:۰۸ به وقت محلی در ارتفاع ۶۲۵ فوت (۱۹۰ متر)، کمتر از یک دقیقه پس از برخاستن، قطع شد.
انتهای پیام/