پزشکیان: با قطعنامه‌ها نمی‌توانند ما را از مسیر خود منحرف کنند

دولت

104250
پزشکیان: با قطعنامه‌ها نمی‌توانند ما را از مسیر خود منحرف کنند

رئیس‌جمهور با اشاره به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام، گفت: با این قطعنامه‌ها نمی‌توانند ما را از راه راست خود منحرف کنند. دستور رهبر معظم انقلاب است که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نباشیم و نخواهیم بود. هر کس هم چنین ادعایی کند، حرف بی ربطی می‌زند چرا که حرف اول و آخر را رهبر انقلاب می‌زنند و ایشان نیز چنین اجازه‌ای به ما نمی‌دهند.

ایران آنلاین: «مسعود پزشکیان» عصر امروز پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان ایلام، گفت: آمارها نشان می‌دهد که مردم از رفتار ما رضایت چندانی ندارند و توقعات مردم با خدمات ما همخوانی ندارد، باید تلاش کنیم که در میان مردم رضایت ایجاد کنیم و یا اینکه حداقل این باور ایجاد شود که ما به دنبال حل مشکلات آنها هستیم.

به گزارش ایرنا، پزشکیان  افزود: عید غدیر است و جشن می‌گیریم، راهپیمایی می‌گذاریم و به زیارت می‌رویم اما نمی‌شود که برای یک امام قدر بگیریم اما فقط راه زیارت را برود ولی توصیه و راهی که خود ایشان فرمودند را نرود.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: امام علی(ع) خطاب به مالک اشتر می‌فرمایند که به مردم لطف کن و درون خود را مالامال از محبت به مردم کن، با آنها بد برخورد نکن. این مردم از مرد و زن، مذهبی و غیرمذهبی، یا برادر دینی تو هستند و یا اینکه در خلقت با تو برابر هستند، ممکن است اشتباه و خطا می‌کنند، اما تو با آنها با گذشت و رحمت برخورد کن.

پزشکیان اظهار کرد: خداوند ما را با این مردم امتحان می‌کند و هر یک از ما باید از درون خود به دنبال این باشیم که چه کاری انجام دهیم که از پیش ما ناراضی نروند، اگر هم نمی‌توانیم به آنها خدمت کنیم و یا خلاف قانون است، با احترام و به زیبایی برخورد کنیم. اگر حق مردم را نمی‌دهیم حداقل با احترام با مردم برخورد کنیم.

وی با تاکید بر اینکه وقتی که مردم درست برخورد نمی‌کنیم، با خدا اعلام جنگ کرده‌ایم، گفت: مشکل این است که ما راه امام علی (ع) را فراموش کرده‌ایم. شیعه یعنی کسی که راه امام را دنبال می‌کند؛ ما چرا راه امام را نمی‌رویم؟ آیا اگر این راه را برویم مردم از ما ناراضی خواهند شد؟ برازنده و شایسته مدیران و مسئولان است که در این مسیر قدم بردارند و ما اگر اینگونه با مردم برخورد کنیم، دشمنان نمی‌توانند در آب و خاک ما طمع کنند.

رئیس‌جمهور با اشاره به بخش دیگری از سخنان امیرالمومنین (ع)، تصریح کرد: ما خدمتگذار مردم هستیم نه آمر آنان، ما بالا سر مردم نیستیم بلکه اینجا هستیم که مشکلات مردم را حل کنیم. اگر مردم بدانند که تلاش خود را کرده‌ایم، عصبانی نخواهند شد، مردم هنگامی عصبانی می‌شوند که ببینند تبعیض قائل می‌شویم و اینها امتحان الهی است. ما باید حق را به حق‌دار بدهیم و این چیزی است که برازنده شیعه است. اگر اینگونه عمل کنیم نیازی نیست که در خیابان به مردم بگوییم که این کار را بکن و یا آن کار را نکن.

پزشکیان با اشاره به خصوصیات انسانی سردار شهید سلیمانی، اظهار کرد: دیدید که چه کسانی در خیابان گریه می‌کردند، با حجاب و بی حجاب، همه ناراحت بودند، هر ایرانی که نسبت به مملکت خود عرقی داشت، ناراحت بود. با شعار نمی‌شود مردم را به خیابان آورد، شاید یکجا بشود این کار را کرد اما در وقتی در تمام نقاط کشور همه به خیابان می‌آیند، آن هم کسانی که اگر جایی آنها را ببینیم ردشان می‌کنیم، اینجاست که مشخص می‌شود که چه کسی برای مملکت خود جانفشانی می‌کند و چه کسی زور می‌گوید و قلدری می‌کند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام اشاره و تاکید کرد: با این قطعنامه‌ها نمی‌توانند ما را از راه راست خود منحرف کنند. دستور رهبر معظم انقلاب است که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نباشیم و نخواهیم بود. هر کس هم چنین ادعایی کند، در این نظام حرف بی ربطی می‌زند چرا که حرف اول و آخر را رهبر انقلاب می‌زنند و ایشان نیز چنین اجازه‌ای به ما نمی‌دهند.

رئیس‌جمهور افزود: می‌خواهند به دنیا بگویند که ما به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای و بر هم زدن منطقه هستیم، ما منطقه را بر هم می‌زنیم یا اسرائیل جنایتکار و انسان‌هایی که در مقابل جنایات آنها به صورت کاملا بی شرمانه سکوت می‌کنند. آنها دم از دموکراسی و انسانیت می‌زنند و راه آب و نان و دارو را بر مردم می‌بنند.

پزشکیان تاکید کرد: آنها که هستند که به ما بگویند اجازه غنی‌سازی نداریم؟ بعد شما هر زمان که دلتان خواست راه آب و نان و تجارت را بر مردم ما ببندید، اجازه زندگی به مردم ندهید و بعد منابع آنها را چپاول کنید و اسلحه به دست آنها بدهید که با یکدیگر بجنگند.

وی افزود: به دنبال فتنه و دعوا در منطقه هستند تا بگویند شما با هم دشمن هستید! ما دشمن عربستان، عراق و یمن هستیم؟ آنها برادران دینی و مسلمان ما هستند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: اگر از حضرت علی(ع) سخن می‌گوییم باید بدانیم که ایشان به مدت ۲۵ سال برای حفظ وحدت و همدلی میان مسلمانان سکوت کرد. امیرالمومنین علی رغم تمام حرف‌ها و باورهای ما، ایستاد، ماند و همکاری کرد تا اسلام بماند.

پزشکیان تصریح کرد: برخی از برادران ایلامی از تهران آمده بودند، می‌گفتند این کار را بکنید و آن کار را نکنید، به آنها گفتم که خود شما چرا نمی‌آیید، چرا به تهران رفته‌اید و این همه ثروت در زمین و آسمان را رها کرده‌اید، بیایید ما هم شما را همراهی خواهیم کرد. وقتی منِ ایلامی دلم برای این آب و خاک نتپد، می‌خواهیم که دیگری بیاید و دلش برای زمین و آب و خاک ما بتپد. باید خودمان در میدان باشیم تا بتوانیم به دیگران بگوییم که بیایند.

وی به نقل از شهید سلیمانی، گفت: در جبهه، فرماندهان ما جلو می‌رفتند و به سربازان خود می‌گفتند که بیایید، نه اینکه بایستند و به آنها بگویند بروید؛ و این بود که دشمن با تمام سلاح‌های خود نتوانست آنها را زمینگیر کند. دشمن آخر وحشیانه‌ترین کار را در مقابل چشم جهانیان انجام داد چرا که در هر درگیری شکست می‌خورد.

رئیس‌جمهور در پایان تاکید کرد: باید در میدان باشیم و بگوییم بیایید نه اینکه عقب بایستیم و بگوییم که بروید و این چیزی است که شایسته یک مسلمان است.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار دولت