فرمانده انتظامی استان:

عامل قتل ۲ جوان در لرستان دستگیر شد

استان‌ها

104279
عامل قتل ۲ جوان در لرستان دستگیر شد

فرمانده انتظامی لرستان گفت: قاتل ۲ جوان در منطقه «گلهو» از توابع «کاکارضا» شهرستان سلسله شناسایی و دستگیر شد.

ایران آنلاین: سردار یحیی الهی روز پنجشنبه اظهار داشت: در پی وقوع قتل ۲ جوان در منطقه عشایری «گلهو کاکارضا» از توابع شهرستان سلسله باتوجه‌به حساسیت موضوع تیمی متشکل از کارآگاهان پلیس آگاهی به سرپرستی فرمانده انتظامی این شهرستان مسئول پیگیری پرونده شدند.

به گزارش رکنا، وی افزود: از آنجاییکه هیچ‌گونه سرنخی از عامل یا عاملان قتل وجود نداشت، با اقدامات علمی و تخصصی توسط کارآگاهان تیزبین و پرتلاش پلیس، عامل قتل شناسایی و با هماهنگی قضائی طی عملیاتی ضربتی دستگیر و به مقر انتظامی دلالت داده شد.

فرمانده انتظامی لرستان با بیان اینکه فرد دستگیر شده در تحقیقات پلیس به قتل ۲ جوان با استفاده از اسلحه کمری اعتراف کرده است، افزود: قاتل علت و انگیزه قتل را اختلافات قبلی عنوان کرده است.

سردار الهی ضمن هشدار به افراد هنجارشکن، گفت: پلیس با افرادی که به هر نحو مخل آسایش و امنیت مردم باشند برخوردی قاطع و قانونی خواهد داشت


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار استان‌ها