روسیه: اسرائیل پس از حمله به ایران ناامن‌تر خواهد شد

جهان

104784
روسیه: اسرائیل پس از حمله به ایران ناامن‌تر خواهد شد

معاون وزیر امور خارجه روسیه که کشورش تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را به شدت محکوم کرده است،‌ گفت:‌ اسرائیلی‌ها با وضعیت امنیتی بدتری نسبت به قبل (از حملات به ایران) مواجه خواهند شد.

ایران آنلاین: سرگئی ریابکوف روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری تاس با اشاره به عملیات «وعده صادق 3» در پاسخ به تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی گفت:‌ تلاش‌های اسرائیل برای اینکه وانمود کند که خسارت و آسیب جبران‌ناپذیری به آن وارد شده و (موشک‌های ایرانی) به اهداف خود رسیده‌اند یا خیر، اهمیتی ندارد؛ آنچه مهم است، این است که آنها با وضعیت بدتری مواجه خواهند شد.
وی تصریح کرد: من نمی‌خواهم چیزی را پیش‌بینی کنم، اما عزم طرف ایرانی گویای همه چیز است.

انگلیس،‌ آلمان و فرانسه دیگر وجدانی ندارند

به گزارش ایرنا، معاون وزیر امورخارجه روسیه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مواضع لندن، برلین و پاریس در قبال تجاوز اسرائیل به خاک ایران گفت: آنها به دنبال تحریف گسترده در افکار عمومی جهان هستند و به نظر می‌رسد که دیگر وجدانی ندارند.
ریابکوف افزود: به نظر می‌رسد، در این شرایط، انگلیس، فرانسه و آلمان باید تلاش‌های خود را برای دستیابی به راه‌حل سیاسی و دموکراتیک دوچندان می‌کردند اما اکنون بدون ذره‌ای وجدان – البته نمی‌دانم آیا آنها وجدانی دارند یا خیر - همه چیز را به گونه‌ای ارائه می‌دهند که خود ایران مقصر این حمله است.
این دیپلمات روس تصریح کرد:‌ (قبل از حمله اسرائیل به ایران) طی روزهای اخیر،‌ شدت‌گرفتن تنش‌ها حتی به صورت علنی کاملاً آشکار بود، همچنانکه آمریکایی‌ها نیروهای خود و خانواده‌هایشان را از تأسیسات نظامی در منطقه خارج کردند و به نظر رسید که اقدام برای حمله به ایران، مدتی است که در حال آماده‌سازی بوده است.

روسیه بر راه‌حل سیاسی برنامه‌ هسته‌ای تأکید دارد

معاون وزیر امور خارجه روسیه در ادامه تأکید کرد: طرف روسی بر یک راه حل صرفاً سیاسی و دیپلماتیک برای همه مشکلات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران اصرار دارد.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان