رنجبر: در مقابله با رژیم صهیونیستی یک صدا عمل کنیم

سیاست

105008
رنجبر: در مقابله با رژیم صهیونیستی یک صدا عمل کنیم

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: برای اینکه دشمن را ناامید کنیم و برای اینکه دشمن را پشیمان کنیم باید ابتدا وحدت و انسجام خودمان را تقویت کنیم و تنها یک صدا داشته باشیم .

ایران آنلاین: فضل الله رنجبر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لزوم وحدت در مقابله با رژیم صهیونیستی عنوان کرد: شهادت فرماندهان عزیزمان را به ملت بزرگ ایران، رهبر معظم انقلاب و همه هم‌رزمان شهید عزیزشان تسلیت عرض می‌کنم. ما در حال مذاکره بودیم و به اصول و مقررات و قوانین بین‌المللی احترام گذاشتیم اما خوی ددمنشانه صهیونسیت‌ها و تجاوزگرانه این‌ها به دنیا و به ملت بزرگ ایران نشان داد، دشمنان حتی در حال مذاکره هم پایبند به اصول و مقررات بین المللی نیستند و تاریخ رژیم صهیونیستی مملو از جنایت و ظلم علیه انسان‌ها و علیه بشریت است. این رژیم کودک تمام قواعد و قوانین و مقررات بین‌المللی را زیر پا گذاشته و تجاوز آشکار به حریم و مرزهای ما انجام می‌دهد و خیلی از عزیزان را از ما گرفت که سرمایه‌های این کشور بودند.

به گزارش ایسنا، رنجبر ادامه داد:  آنچه در این شرایط حساس حائز اهمیت است، پیام وحدت و همبستگی بیشتر است. ما برای اینکه دشمن را ناامید و پشیمان کنیم باید ابتدا وحدت و انسجام خودمان را تقویت کنیم و تنها یک صدا داشته باشیم و آن نابودی دشمنان ما باشد. باید عرق ملی داشته باشیم. آب و خاک وطنمان را دوست داشته باشیم و در این شرایط که دشمن دردمنش به ما حمله کرده است، همه یکی باشیم و هم‌صدا علیه دشمن باشیم و نیروهای مسلحمان را تقویت کنیم و کنیم تا ان‌شاءالله بتوانیم از این بحران بسیار حساس با سربلندی و عزتمندی عبور کنیم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ملت ما مظلوم بوده و مظلوم است، اما اجازه نخواهیم داد بیشتر از این به ما ظلم شود. بنابراین باید قوی و مقتدرانه به گوش دشمن سیلی بزنیم و این سیلی باید با تمام توان باشد. این که الان دشمنان به ما حمله کرده‌اند و ما هم یک جواب موشکی داده‌ایم، کفایت نمی‌کند؛ بلکه مقتدرانه‌تر باید پاسخ دشمن را بدهیم تا بفهمند اینجا ایران است و هر ایرانی وطنش را و ایران را دوست دارد .


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار سیاست