اختلافات فرانسه و رژیم صهیونیستی به نمایشگاه پاریس کشیده شد

جهان

105250
اختلافات فرانسه و رژیم صهیونیستی به نمایشگاه پاریس کشیده شد

خبرگزاری رویترز امروز گزارش داد که اقدام فرانسه در تعطیلی چهار غرفه اصلی شرکت‌های صهیونیستی در نمایشگاه هوایی پاریس با واکنش و محکومیت این رژیم روبرو شده و تنش‌های فزاینده میان این ۲ متحد سنتی را آشکارتر کرده است.

ایران آنلاین: یک منبع آگاه امروز به رویترز گفت که این دستور مقام‌های فرانسوی پس از آن صادر شد که شرکت‌های اسرائیلی از دستور یک سازمان امنیتی فرانسه برای حذف سلاح‌های تهاجمی از غرفه‌های مذکور پیروی نکردند.

در ادامه گزارش این رسانه انگلیسی آمده است: سه غرفه کوچک‌تر اسرائیلی که فاقد ماکت تولیدات نظامی بودند به همراه غرفه وزارت جنگ اسرائیل همچنان مشغول به فعالیت هستند.

فرانسه و اسرائیل که به طور سنتی متحدان نزدیک یکدیگر هستند، در ماه‌های اخیر روابط سردی داشته و امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه، به طور فزاینده‌ای از جنگ رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد می‌کند.

پس از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به خاک ایران، مکرون مدعی شد که ایران مسئولیت سنگینی در بی‌ثبات کردن خاورمیانه دارد، اما از اسرائیل نیز خواست که خویشتن‌داری نشان دهد.

وزارت جنگ اسرائیل اعلام کرد که قاطعانه دستور حذف برخی از سامانه‌های تسلیحاتی از غرفه‌های مذکور را رد کرده و برگزارکنندگان نمایشگاه با ایجاد یک حائل سیاه رنگ و تفکیک غرفه‌های اسرائیلی از سایر غرفه‌ها به این اقدام پاسخ دادند.

این وزارتخانه افزود که این اقدام در نیمه‌شب و پس از آن انجام شد که مقام‌ها و شرکت‌های نظامی اسرائیل چیدمان غرفه‌های خود را به پایان رسانده بودند.

در بیانیه این وزارتخانه آمده که این تصمیم "بی‌سابقه بوی ملاحظات سیاسی و تجاری می‌دهد. فرانسوی‌ها پشت ملاحظات به‌ظاهر سیاسی پنهان شده‌اند تا سلاح‌های تهاجمی صهیونیستی را که با سلاح‌های فرانسوی رقابت می‌کنند از یک نمایشگاه بین‌المللی حذف کنند."


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان