کالاس: دیپلماسی راه‌حل جلوگیری از تنش در خاورمیانه است

جهان

105480
کالاس: دیپلماسی راه‌حل جلوگیری از تنش در خاورمیانه است

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از دیدار با وزیران امور خارجه این اتحادیه، بر لزوم کاهش تنش در خاورمیانه تاکید کرد و دیپلماسی را راه رسیدن به این مهم دانست.

ایران آنلاین: از خبرگزاری رویترز، کایا کالاس امروز سه‌شنبه بار دیگر با تاکید بر لزوم کاهش فوری تنش در خاورمیانه، ادعای این نهاد در زمینه برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را تکرار و اضافه کرد که تهران نباید بمب هسته‌ای بسازد.
 
به گزارش ایرنا، وی پس از دیدار با وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا با اعلام این اظهارات در جمع خبرنگاران گفت: «دیپلماسی راه حل جلوگیری از این امر است و اتحادیه اروپا نقش خود را ایفا خواهد کرد.
 
مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اضافه کرد: ما نمی‌توانیم در برابر شتاب گرفتن برنامه هسته‌ای ایران، سهل‌انگار باشیم.
 
بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
 
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب - جمعه شب - در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و ان‌شاءالله با قدرت عمل و زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.
 
جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را (شامگاه جمعه) با شلیک ده‌ها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‎‌های اشغالی آغاز کرد.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان