ادعای رسانه انگلیسی درباره ماموریت لمی برای انتقال پیام آمریکا به ایران
جهان
105922

یک رسانه انگلیسی ادعا کرد که دیوید لمی وزیر امور خارجه این کشور قرار است در نشست ژنو پیامی را از سوی آمریکا به ایران منتقل کند.
ایران آنلاین: فایننشال تایمز نوشت: انتظار میرود دیوید لمی، پیامی از سوی آمریکا به ایران منتقل کند مبنی بر اینکه مسیر دستیابی به راهحل دیپلماتیک همچنان امکانپذیر است.
انتهای پیام/
به گزارش ایرنا، در این گزارش آمده است: لمی به همراه پیتر مندلسون، سفیر انگلیس، روز پنجشنبه در کاخ سفید با روبیو و استیو ویتکوف، نماینده آمریکا در امور خاورمیانه، دیدار کرد. به گفته افراد نزدیک به مذاکرات، دیدار در کاخ سفید «مثبت» بوده و طرف انگلیسی این برداشت را داشته که آمریکا ترجیح میدهد به «راهحل دیپلماتیک» دست یابد.
بر اساس برنامه اعلام شده، وزرای امور خارجه سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه، آلمان و همچنین مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا فردا در ژنو با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران ملاقات خواهند کرد.
«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر عزم دستگاه دیپلماسی برای حمایت همهجانبه از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دفاع از میهن در برابر تجاوز جنایتکارانه رژیم صهیونیستی تصریح کرد: برنامهریزی برای شرکت در جلسه مشترک با سه کشور اروپائی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپائی بنا به درخواست آنها و با هدف گفتگو در موضوع هستهای و آخرین تحولات منطقه متعاقب تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران در حال انجام است.
ساعاتی پیش انور العونی سخنگوی اتحادیه اروپا هم در نشست خبری گفت که این اتحادیه «به تمام تلاشهای دیپلماتیک برای کاهش تنشها و دستیابی به راهحلی پایدار برای مسئله هستهای ایران ادامه خواهد داد؛ راهحلی که تنها از طریق توافقی مذاکرهشده ممکن است»
انتهای پیام/