تعطیلی فروشگاه‌ها و بازارها در تل‌آویو از ترس موشک‌های ایرانی

جهان

105927
تعطیلی فروشگاه‌ها و بازارها در تل‌آویو از ترس موشک‌های ایرانی

رسانه عبری نوشته فروشگاه‌ها و بازارها در سرزمین‌های اشغالی تعطیل شده‌اند.

ایران آنلاین: طبق گزارش معاریو، به‌رغم کاهش محدودیت‌های اعمال شده توسط جبهه داخلی رژیم صهیونیستی که اجازه می‌دهد فروشگاه‌ها بازگشایی شوند اما عموم ساکنان سرزمین‌های اشغالی به دلیل ترس از موشک‌های ایران ترجیح می‌دهند در اقامتگاه خود باقی بمانند. 
 
به گزارش ایسنا، نیمی از فروشگاه‌ها در تل‌آویو به دلیل حملات تلافی‌جویانه ایران بسته و بازارها هم خالی از مشتری هستند.
 
پیش از این هم در خبرها آمده بود که هم‌زمان با آغاز درگیری‌ها، بسیاری از مراکز خرید از جمله «کریون»، «رمات آویو»، «گرند مول پتاح‌تیکوا» و «گرند بی اس» به دلیل تهدیدات امنیتی بسته شده‌اند. مدیران این مجموعه‌ها در نامه‌ای فوری به وزیر اقتصاد خواستار بازگشایی مجدد شدند تا شهروندان بتوانند نیازهای خود را تهیه کنند. با این حال، نبود زیرساخت‌های حفاظتی مناسب سبب خالی شدن این مراکز از مشتریان شده است.
 
هم‌زمان، طبق داده‌های شرکت پرداخت «شیبا»، حجم خریدهای کارت اعتباری طی روزهای ابتدایی جنگ با ایران ۱۱.۹ درصد کاهش یافته و به حدود ۱.۳۱۹ میلیارد شِکِل رسیده است. خریدهای آنلاین نیز به‌دلیل بسته شدن حریم هوایی و توقف پروازهای تجاری دچار افت شدید شده‌اند.
 
در مقابل، میزان خریدهای مربوط به خواربار و مواد غذایی ۵۰ درصد افزایش یافته، به‌طوری که قفسه‌های آب معدنی تنها ظرف چند دقیقه خالی می‌شوند. از سوی دیگر، کمبود گوشت مرغ، شیر و لبنیات به‌دلیل اختلال در زنجیره تأمین، باعث صف‌های طولانی و افزایش نگرانی مصرف‌کنندگان شده است.

انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جهان