رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری تاکید کرد؛

لزوم استفاده از دانش نو و هوش مصنوعی برای حفاظت از جنگل‌ها

جامعه

105959
لزوم استفاده از دانش نو و هوش مصنوعی برای حفاظت از جنگل‌ها

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با تاکید بر لزوم بهره‌گیری از فناوری اطلاعات، استفاده از روش‌ها و دانش‌های نوین برای حفاظت از جنگل‌ها گفت: در استان‌های شمالی در گلوگاه‌های قاچاق چوب، دوربین‌های دید در شب نصب شده است تا امکان پایش دقیق‌تر فراهم شود.

ایران آنلاین: علی تیموری با اشاره به تحولات روزافزون در حوزه فناوری اطلاعات اظهار کرد: طبیعتاً هر روز روش‌ها و دانش‌های جدیدی در حوزه فناوری اطلاعات توسعه پیدا می‌کند و سازمان منابع طبیعی نیز باید از این دانش‌های نو بهره ببرد. در استان‌های شمالی در گلوگاه‌های قاچاق چوب، دوربین‌های دید در شب نصب شده است تا امکان پایش دقیق‌تر فراهم شود. این دوربین‌ها به‌صورت آنلاین به مرکز گزارش ارسال می‌کنند و بدین ترتیب امکان رصد از راه دور فراهم شده است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: راه‌اندازی مرکز مانیتورینگ جنگل‌های شمال کشور در دستور کار قرار دارد. این مراکز که در قالب طرح مدیریت جنگل‌های شمال تعریف شده‌ است، به تجهیزات و امکانات فنی نیاز دارد. در حال حاضر، افزایش نیروی انسانی در دستور کار نیست، به‌گونه‌ای که با وجود ۵۸۰۰ نیروی فعال در سراسر کشور، حتی با افزایش این تعداد به ۱۰ هزار نفر، اتفاق چشم‌گیری نخواهد افتاد، مگر آنکه نیروها کیفی باشند و از ابزارهای نوین استفاده شود.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تأکید کرد: استفاده از ابزارهایی مانند هوش مصنوعی در پایش جنگل‌ها لازم است همچنین نقش مردم در حفاظت بسیار مؤثر است. اگر مردم احساس کنند که حفظ جنگل‌ها در زندگی آن‌ها مؤثر است؛ چه از منظر گردشگری و چه بهره‌برداری پایدار، همکاری مؤثرتری با نیروهای حفاظتی خواهند کرد. چنین مشارکتی به حفظ جنگل‌ها کمک می‌کند و در چنین شرایطی افراد سودجو جایگاهی در منطقه نخواهند داشت همچنین با برخوردهای قضایی، امکان پیشگیری از تخلفات نیز فراهم می‌شود.


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه