مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری:

آرامش خانواده ایرانی در گرو حضور بازنشستگان و بزرگان است

جامعه

106000
آرامش خانواده ایرانی در گرو حضور بازنشستگان و بزرگان است

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان پیامی منتشر و تاکید کرد که آرامش خانواده ایرانی در گرو حضور بازنشستگان و بزرگان است.

ایران آنلاین: دکتر حجت میرزایی - مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به مناسبت ۲۵ ذی‌الحجه؛ روز خانواده و تکریم بازنشستگان نوشت:« ️ما ملتی هستیم که خاطره را زنده نگه می‌داریم، نه در قاب‌های بی روح، که در وجود زنده‌ مردان و زنانی که سال‌ها بار ساختن و بالندگی این میهن را به دوش کشیده‌اند. امروز نیز، در هنگامه تعدی فرومایگان به سرزمین پهناورمان، همین نسل است که هم‌چنان در قامت اندیشه و در جبهه فداکاری به استواری ایستاده است.

به گزارش ایسنا، با اندوهی عمیق، شهادت مظلومانه معلم بازنشسته پرویز عباسی، بازنشسته فرهیخته، به همراه همسر و دو فرزندش را در اولین ساعات حمله وحشیانه دشمن به پیشگاه ملت ایران تسلیت می‌گویم.

️در چنین روزهایی، یادمان نمی رود که روز ۲۵ ذی‌الحجه، روز نزول آیه شریفه «هل أتی» و روز خانواده و تکریم بازنشستگان را گرامی بداریم و شأن و منزلت این روشن ضمیران روزگار را ارج نهیم.

️همان‌گونه که فرهنگ ما با حضور والدین، بزرگان و پیشکسوتان، غنای خود را بازیافته است، خانواده ایرانی نیز در سایه حضور بازنشستگان، این ستون‌های استوار حکمت و خرد، آرامش می‌یابد و ریشه می‌دواند.

️فرارسیدن این روز پربرکت را به همه بازنشستگان عزیز، خانواده‌های بزرگوارشان، و همکاران فرهیخته‌ام در صندوق بازنشستگی کشوری تبریک می‌گویم و ضمن تجلیل از مقام شامخ شهیدان این روزگار، تأکید می‌کنم که این صندوق، با مسئولیتی دوچندان، تلاش خواهد کرد تا شأن و کرامت بازنشستگان را نه‌فقط در سخن، که در عمل، پاس بدارد.

️پیش‌بینی شده بود که در تهران و مراکز همه استان های سراسر کشور برنامه های فاخری درخور شان و شایستگی بازنشستگان عزیز برگزار شود و ازجمله، مطابق با روال سال های گذشته، بازنشستگان نمونه معرفی شوند و مورد تجلیل قرار گیرند ولی متاُسفانه شرایط به گونه ای پیش آمد که عمل به این برنامه ها میسر نشد.

️با دلگرمی به پیروزی و سربلندی ایران عزیز و فرزندان برومندمان در مقابل دشمن دون، امید دارم که در پرتو روز گرامیداشت مقام بازنشسته، با همدلی همگان، بتوانیم فردایی روشن‌تر برای خانواده عظیم بازنشستگان کشوری رقم بزنیم.»


انتهای پیام/
دیدگاه ها
آخرین اخبار جامعه